حمید ملکی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مرجع صدور گواهی صلاحیت و رسیدگی به شکایات و تخلفات شرکتهای سرویسدهی و رانندگان خودروهای ناوگان حمل دانشآموزان شهرداری بوده و در این زمینه وضعیت تخلفات رانندگان در سال تحصیلی قبل توسط شهرداری از پلیس استعلام شده و ملاک صدور گواهی صلاحیت خواهد بود.
وی تصریح کرد: در اختیار گذاشتن ناوگان حملونقل دانشآموزی به افراد فاقد گواهی صلاحیت و همچنین رانندگی در هنگام ارائه خدمات حملونقل به دانشآموزان بدون اخذ گواهی صلاحیت ممنوع بوده و با متخلفان مطابق مقررات و ضوابط مربوطه برخورد خواهد شد.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزشوپرورش استان زنجان افزود: در آییننامه جدید پیشبینی شده است که پلیس راهنماییورانندگی هر ۶ ماه یک بار وضعیت تخلف از مقررات راهنمایی و رانندگی رانندگان خودروهای مدارس را به ادارات آموزشوپرورش و شهرداری و بخشداری محل اعلام کند.
این مسئول ادامه داد: همچنین هرگونه دخالت مدیر یا سایر مسئولان و عوامل مدرسه یا ادارات آموزشوپرورش در حوزه حملونقل و انعقاد قرارداد بین مدارس با شرکتهای سرویسدهی یا رانندگان ممنوع است.
ملکی افزود: نظارت عالی و سیاستگذاری برای ارتقاء کیفیت و کمیت خدمات در حوزه حملونقل دانشآموزی در هر شهرستان به عهده شورای هماهنگی ترافیک شهرستان و تعیین نرخ سرویس دانشآموزی به عهده شورای شهر محل خواهد بود.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزشوپرورش استان زنجان خاطرنشان کرد: اولیای دانشآموزان به جهت بالا بردن ضریب امنیت روانی دانشآموزان از ظرفیت شرکتهای سرویسدهی دارای مجوز از شهرداری استفاده کرده و از به کارگیری موارد متفرقه و فاقد گواهی صلاحیت خودداری کنند. بدیهی است مسئولیت و عواقب سوء ناشی از به کارگیری هر نوع خودرو یا رانندهای که در چارچوب ضوابط آییننامه ابلاغی نباشد متوجه شخص یا اشخاص به کارگیرنده خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات