دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه با توجه به تشرف خیل عظیمی از زائران در دهه پایانی ماه صفر به مشهد فعالسازی فرماندهی بحران در تمام مراکز درمانی در دستور کار این معاونت قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: برگزاری کمیته مدیریت خطر در بیمارستانها، مدیریت حضور مستمر اعضای گروه مدیریت تخت اورژانس و نظارت مستقیم بر جریان بستری بیماران از جمله اقدامات فرماندهی بحران در بیمارستانها محسوب میشود.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد افزایش ظرفیت پذیرش بیماران تصریح کرد: طبق برنامهریزیها و ابلاغهای صورت گرفته، تمامی مراکز درمانی در ۵ روز پایانی ماه صفر باید از پذیرش بیماران الکتیو تا حد امکان اجتناب کرده و بر ظرفیت بخشهای پشتیبان مرکز بیفزایند.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد مدیریت تخت در این ایام را یکی از نقاط قوت بیمارستانها برشمرد و گفت: توجه جدی به ارائه خدمات به بیماران خاص و بانوان باردار و نیز تداوم برنامه پاسخ مؤثر در ارائه خدمات درمانی در این ایام مهم است.
وی بیان کرد: یکی دیگر از برنامهریزیهای صورت گرفته فعالتر شدن کمیتههای ترخیص در بیمارستانها جهت تسریع در ترخیص بیماران است که کمک شایانی در ارتقاء کمی و کیفی خدماتدهی خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دهقانی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات پاراکلینیک به صورت سرپایی و جلوگیری از بستری غیرضروری بیماران نیز از جمله موارد ابلاغ شده به مراکز درمانی است.
انتهای پیام
نظرات