علی قاسمی در گفتگو با ایسنا با اشاره به کمبود وکیل در مناطق محروم استان هرمزگان، اظهار کرد: مناطق محروم استان هرمزگان مانند بشاگرد از مشکل منبود وکیل رنج میبرند و با توجه به اینکه امکان الزام وکلا برای حضور در یک منطقه وجود ندارد باید راهکارهای دیگری را برای حل این چالش در نظر گرفت.
وی، با ذکر این نکته که وکیل غیرحرفهای بهتر از عدم وجود وکیل است، عنوان کرد: باید سهمیههای ویژهای برای جذب وکیل در مناطق محروم هرمزگان در نظر گرفته شود تا مناطق کمتر برخوردار و بد آب و هوا نیز از نعمت وکیل مستقر یا بومی بهرهمند شوند.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان هرمزگان، با اشاره به تعرفه مالی وکلا، بیان کرد: حق الوکاله بر اساس توافق طرفین در قالب یک قرار داد تعیین میشود و در حال حاضر محدودیتهای خاصی برای تعیین قیمت وجود ندارد.
قاسمی، با اشاره به تلاشهای انجام شده برای کاهش هزینههای وکالت با راهاندازی سامانهای الکترونیکی، تصریح کرد: در حال راهاندازی سامانهای هستیم که فرد پس از انتخاب چندین وکیل تمام سوابق و اقدامات انجام شده توسط وکیل قبلی ثبت شود تا هزینه حقالوکاله وکیل بعدی را کاهش دهد و فرایند رسیدگی به پرونده توسط وکیل نیز تسهیل شود.
وی، با اشاره به جایگاه وکیل در کشورهای توسعه یافته، خاطرنشان کرد: باید مانند سایر کشورهای توسعه یافته به سمت استفاده از وکیل برای انعقاد تمام قراردادها و فعالیتهای حقوقی گام برداریم. یعنی اگر بتوان استفاده از وکیل برای پروندهها و قراردادهای حقوقی را یک الزام دانست میتوان هزینهها و تعرفههای حقالوکاله را مدیریت کرد و از طرفی پروندههای ورودی به دستگاه قضایی و چالشهای متعدد حقوقی موجود در جامعه و دستگاهها کاهش پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات