کیومرث سرمدیواله در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: دو سال پیش از محل اعتبارات در اختیارات نماینده بحث مطالعات احداث تونل شهرستان اسدآباد با اعتباری افزونبر ۱.۵ میلیارد تومان انجام شد.
وی با اشاره به اینکه با اعتبارات در نظر گرفته شده مطالعات فنی و راهکارهای اجرایی احداث تونل اسدآباد را وزارت راه و شهرسازی انجام داده و پرونده آن را تکمیل کرده است، افزود: در حال حاضر منتظر اخذ مجوز کمیسیون ماده ۲۳ این طرح برای گرفتن ردیف بودجه هر ساله برای این پروژه بزرگ هستیم.
سرمدی واله با بیان اینکه پیگیر اخذ مجوز کمیسیون ماده ۲۳ پروژه احداث تونل اسدآباد هستیم، تاکید کرد: از سازمان برنامه و بودجه کشور نیز در خواست داریم به این پروژه مهم در بحث ماده ۲۳ آن توجه ویژه داشته باشند ضمن اینکه از استاندار همدان نیز خواستاریم با جدیت تسریع در روند کمیسیون ماده ۲۳ این طرح را برای اجرایی شدن سریعتر پروژه پیگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه گردنه اسدآباد جز ۱۰ نقطه حادثهخیز کشور به شمار میرفت، گفت: برای خروج این محور از نقاط حادثهخیز کشور دو اقدام اساسی در این نقطه از گردنه طی دو سه سال گذشته انجام گرفته است.
سرمدیواله ایمنسازی گردنه اسدآباد را یکی از اقدامات انجام شده در محور برشمرد و تصریح کرد: نصب روشنایی و نیوجرسی و نیز تعریض گردنه از جمله اقدامات انجام شده برای ایمنسازی این محور بوده که خوشبختانه این اقدام انجام گرفته و بخشی از کار هنوز باقی است.
وی با بیان اینکه با ایمنسازی و تعریض گردنه و نصب روشنایی و نیوجرسی خوشبختانه میزان تصادفات فوتی این محور طی یکسال گذشته به صفر رسیده است و این گردنه خطر خیز از لیست ۱۰ نقطه و جاده خطر خیز کشور خارج شده است، خاطرنشان کرد: بحث احداث تونل در گردنه اسدآباد نیز با اخذ مجوز ماده ۲۳ آن و اختصاص ردیف بودجه برای طرح اجرایی خواهد شد.
سرمدی واله گفت: از مسئولین کلان کشوری درخواست داریم به زیرساختهای مختلف شهرستان اسدآباد در حوزه زیرساختیهای جادهای، حملو نقل، عمران و مسائل شهری با وجود گردنه استراتژیک آن توجه ویژهای شود چرا که شهرستان اسدآباد در مسیر تردد و گذر هر ساله زائران بویژه در ایام اربعین حسینی بوده و بسیاری از این زائران علاوه بر تردد در این شهرستان نیز بهصورت موقت برای استراحت اسکان دارند.
وی در ادامه با مثبت ارزیابی کردن عملکرد دولت سیزدهم به نسبت سایر دورههای دولتهای قبل در بحث برگزاری باشکوه پیادهروی و همایش اربعین حسینی، تصریح کرد: بر اساس نظرسنجی برخی از رسانهها حدود ۷۰ درصد از زائران در سال جاری از همایش اربعین حسینی امسال به خاطر ارائه خدمات مناسب دولت در کشور عراق و هماهنگیهای انجام شده کشور ایران با دولت عراق برای میزبانی از زائران اربعین حسینی رضایت کامل داشتهاند.
سرمدیواله با بیان اینکه همایش حضور میلیونی مسلمانان از اقصی نقاط دنیا در شهر کوچک کربلا یک خیزش مقدس است، تصریح کرد: در بحث ارز برای اولین بار در بانکهای سطح کشور بین زائران اربعین حسینی به جای دلار دینار توزیع شد که این امر گام مثبتی بود.
وی همچنین با اشاره به هماهنگی خوب امسال کشور ایران با عراق برای میزبانی از زائران اربعین حسینی در ارائه خدمات هر چه بهتر یادآور شد: همدلی مردم عراق در ارائه خدمات به مردم و زائران ایرانی در این کشور قابل تحسین و قدردانی بود.
سرمدیواله ضمن مثبت ارزیابی کردن ارائه خدمات مختلف امسال در حوزه سلامت، ارتباطات و فناوری و اینترنت و ارتباطات تلفنی و تصویری با کیفیت و نیز امنیت و تغذیه و بهداشت و درمان برای زائران، خاطرنشان کرد: تدابیر مناسبی امسال برای زائران اربعین حسینی در مرزهای چهارگانه کشور برای ورود و خروج زائران به کشور عراق اندیشیده شده بود که این امر موجب شد که زائران در مسیر رفت و برگشت کمتر دچار دغدغه و اذیت باشند.
وی با قدردانی از عملکرد مثبت دولت در اربعین حسینی امسال، تصریح کرد: در بحث حمل و نقل جادهای و هوایی برای زائران اربعین حسینی در سالهای آتی با برنامهریزی لازم و بیشتر ارتقاء کمیت و کیفیت این حوزه ضرورت بیشتری دارد.
انتهای پیام
نظرات