• دوشنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402062012431
  • منبع : نمایندگی اردبیل

آغاز عملیات اجرایی مرمت و احیاء فاز ۲ سرای زنجیرلو در بازار تاریخی اردبیل

آغاز عملیات اجرایی مرمت و احیاء فاز ۲ سرای زنجیرلو در بازار تاریخی اردبیل

ایسنا/اردبیل معاون میراث‌فرهنگی استان اردبیل از آغاز عملیات اجرایی مرمت و احیا فاز ۲ سرای زنجیرلو بازار تاریخی در ضلع شرقی این سرا خبر داد.

کریم لطفی ۲۰ شهریور در جریان بازدید از سرای انجیرلو گفت: عملیات مرمت و احیا فاز دوم سرای زنجیرلو در بازار تاریخی اردبیل با تخلیه مغازه‌ها آغاز شد.

معاون میراث‌فرهنگی استان اردبیل افزود: ضلع شرقی سرای زنجیرلو شامل ۱۰ مغازه است که با همکاری صاحبان مغازه‌ها عملیات مرمت و احیا انجام می‌شود و پیش از این نیز مرمت ضلع غربی این سرا به اتمام رسیده است.

وی تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی استان اردبیل فضاهای عمومی این سرا شامل شارع ستون‌ها و گنبدها را مرمت و بازسازی می‌کند و مرمت داخل مغازه‌ها نیز به عهده صاحبان مغازه‌ها خواهد بود.

لطفی ادامه داد: مرمت و احیای بازار تاریخی از پروژه‌های ویژه اداره کل میراث‌فرهنگی استان اردبیل است که این پروژه در چند جبهه انجام می‌شود و تا کنون مرمت برخی از سراها به پایان رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha