جهانگیر مرادی در گفت و گو با ایسنا، با توصیه به خانوادهها برای خرید نوشتافزار با قیمتهای متعارف برای دانشآموزان، گفت: خرید نوشتافزار گرانقیمت و به اصلاح لوکس نیاز به مراقبت بیشتری از سوی دانشآموزان دارد که این موضوع می تواند حواسپرتی دانشآموزان سرکلاس درس و حین انجام تکالیف درسی را در پی داشته باشد.
این مشاور مدرسه گفت: گاها دیده میشود خانوادهها برای دانشآموزان دفتر و مداد و جامدادی گران قیمت خریداری کرده و مدام به آنها گوشزد می کنند مراقب وسایلش باشند که این مسئله دانشآموز را درگیر حواشی کرده و از یادگیری مطالب درسی دور میکند.
مرادی تاکید کرد: توصیه میشود خانوادهها در خرید نوشت افزار برای درس و مدرسه دانشآموزان بی خیال خرید اقلام لوکس و گرانقیمت شده و لااقل در این یک مورد چشم و هم چشمی را کنار بگذارند تا اگر فرزندشان احیانا این وسایل را گّم کرد، به او سرکوفت نزنند.
وی ادامه داد: گاها دیده شده خانوادهها به دلیل پرداخت هزینههای سنگین برای خرید نوشت افزار پس از گم کردن و خراب کردن احتمالی این وسایل، با دانشآموز برخورد تند داشته و همین موضوع بین والدین و دانشآموز فاصله انداخته و آنها را از هم دور کرده است.
وی تاکید کرد: توصیه می شود خانوادهها هنگام خرید کردن برای دانشآموزان فروشگاههایی را انتخاب کنند که در حد وسع آنها باشد تا مجبور نباشند ارزانترین اقلام موجود در فروشگاهی که به آن مراجعه کردهاند را برای فرزندشان تهیه کرده و از این طریق به او حس حقارت القاء کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه نوشت افزار و دیگر لوازم مدرسه باید با سلیقه دانشآموزان خریداری شود، گفت: اگر این لوازم به سلیقه دانشآموز خریداری نشود، او نه فقط شور و شوقی برای یادگیری مطالب درسی خود با استفاده از آن لوازم را نخواهد داشت، بلکه مدام در پی سر به نیست کردن آن وسایل به امید خرید لوازم جدید و باب میل خود خواهد بود.
مرادی تاکید کرد: بهترین راه برای خرید نوشتافزار و لوازم بابمیل دانشآموزان این است که والدین در عین حال که راهنمایی لازم را می کنند، دستشان را برای انتخاب لوازم مورد پسندشان باز بگذارند.
وی توضیح داد: اگر دانشآموزی خودش وسیله مورد نیاز درس و مدرسه را انتخاب کند، دیگر در طول سال تحصیلی چشمش دنبال وسایل دیگر همکلاسیهایش هم نخواهد بود و به داشتههای خود قانع خواهد ماند.
انتهای پیام
نظرات