• یکشنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402061912098
  • خبرنگار : 50553

معاون استاندار قزوین:

۱۲۳ آموزشگاه در قزوین نمازخانه ندارند

۱۲۳ آموزشگاه در قزوین نمازخانه ندارند

ایسنا/قزوین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: ۱۲۳ آموزشگاه در استان قزوین فاقد نمازخانه هستند که باید برای احداث نمازخانه در این واحدها تصمیم‌گیری شود و در این رابطه باید شهرداری‌ها هم پای کار بیایند و تا پایان سال جاری برای ساخت ۳۰ نمازخانه اقدام شود. 

عباس کاظمی در پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که امروز ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ برگزار شد، اظهار کرد: بنیاد برکت ظرفیتی است که می‌شود برای جبران عقب‌ماندگی سرانه آموزشی به صورت مشخص در البرز استفاده کرد تا این عقب ماندگی کاهش یابد. 

وی افزود: ۱۲۳ آموزشگاه در استان قزوین فاقد نمازخانه هستند که باید برای احداث نمازخانه در این واحدها تصمیم‌گیری شود و در این رابطه باید شهرداری‌ها هم پای کار بیایند و تا پایان سال جاری برای ساخت ۳۰ نمازخانه اقدام شود. 

کاظمی تصریح کرد: موضوع دیگر حضور امام جماعت در مدارس جهت اقامه نماز است که باید در این راستا جلسات لازم برگزار شود و این موضوع ساماندهی گردد. 

وی عنوان کرد: توجه به موضوع اقامه نماز در مدارس امری واجب و ضروری است که باید به آن توجه شود چراکه نماز جزو واجبات است و اگر به درستی به جای آورده نشود بقیه امور لنگ خواهد ماند. 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین تأکید کرد: مشکل کابل برق استخر ۹ دی باید به زودی رفع شود به شخصه پیگیر این موضوع از اداره برق خواهم بود چرا که جایز نیست پروژه تا ۹۸ درصد پیش برود و اینگونه متوقف شود. 

وی ادامه داد: در ایران بیش از ۶ و نیم میلیون نفر مهاجر افغانستانی داریم و بر اساس آمارها ۹۵ هزار نفر در قزوین زندگی می‌کنند که به طور کلی ۷۲ درصد از آنان اهل سنت و ۲۸ درصد شیعه هستند. 

کاظمی گفت: آیا با گسترش مناطق غیرممنوعه تضمینی وجود دارد که اتباع متمرکز شده گسترش پیدا نکنند؟ به همین دلیل سیاست قطعی ما عدم غلبه جمعیتی و فرهنگی است چرا که اگر به این موضوع توجه نشود مشکلات جدی در آینده به وجود خواهد آمد بنابراین در حال حاضر امکان گسترش مناطق غیرممنوعه وجود ندارد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در موضوع بازگشایی مدارس پیش رو به دلیل حوادث سال گذشته پیش‌بینی‌هایی وجود دارد اگرچه دشمنان در موضع ضعف هستند ولی مفهوم این نیست که ما آماده نباشیم؛ ممکن است دشمن در فضای مدارس و دانشگاه‌ها سناریوهای سال گذشته را استمرار دهند یا آسیب جدید ایجاد کند که در این حوزه باید بسیار آگاه باشیم. 

وی اظهار کرد: همچنین انتخابات را پیش رو داریم و همه تلاش دشمن این است القا کند که انتخابات در جمهوری اسلامی بی‌معنا است و اعتماد مردم را از بین ببرد که در این حوزه نیز آموزش و پرورش نقش بسیاری را بر عهده دارد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۱۹ ۱۸:۰۳

بیشتر نمازخانه های متروی تهران وضعیت مناسبی ندارند