• یکشنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402061911554
  • خبرنگار : 71402

کرملین: روسیه از شروطش برای قرارداد غلات عقب‌نشینی نمی‌کند

کرملین: روسیه از شروطش برای قرارداد غلات عقب‌نشینی نمی‌کند

سخنگوی کرملین گفت، روسیه از شروطی که برای از سرگیری معامله غلات دریای سیاه تعیین کرده است، دست نخواهد کشید. به گفته او، پیشنهادهای جدید که ظاهرا توسط سازمان ملل ارائه شده، همچنان ناکافی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از راشا تودی، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین با اشاره به گزارش رسانه‌ها درباره پیشنهادهای سازمان ملل که برای مسکو ارسال شده، گفت: غربی‌ها ظاهرا می‌گویند که برای ارائه وعده دسترسی به سوئیفت به یک شرکت تابعه از بانک کشاورزی روسیه آماده است.

 اوایل این هفته، رویترز مدعی شد که آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در نامه‌ای به سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفته است که یکی از شرکت‌های تابعه بانک مذکور مستقر در لوکزامبورگ می‌تواند «فورا» برای دسترسی به سیستم سوئیفت درخواست دهد و احتمالا ظرف یک ماه آن را دریافت کند.

پسکوف به خبرنگاران گفت: «توافق‌ها اینطور تصریح می‌کنند که دسترسی به سوئیفت باید به خود "روسلخوزبانک" (بانک کشاورزی روسیه) و نه شرکت تابعه آن اعطا شود.» او گفت که طرف‌ها باید «به اصول آن توافق‌هایی که از ابتدا منعقد شده‌اند، بازگردند» و افزود که به روسیه «قول داده شد که آنها مدت‌ها پیش محقق خواهد شد.»

این سخنگو گفت، پس از تحقق این شرایط، مسکو آماده بازگشت به توافق است. او گفت: «ما بر این باوریم که حق داریم... صبر کنیم تا شرایط ما برآورده شود» و افزود: «همه شرایط کاملا مشخص است. آنها نیازی به تحریف و تفسیر ندارند. آنها کاملا واضح هستند و همه اینها کاملا واقع‌بینانه است.»

اظهارات او یک روز پس از آن بیان می‌شود که خبرگزاری رویترز و سایر رسانه‌ها در مورد پیشنهادهایی که گوترش در اواخر ماه اوت به روسیه ارائه کرد، گزارش دادند. این فهرست شامل دسترسی سوئیفت برای یکی از شرکت‌های تابعه روسلخوزبانک ظرف یک ماه و همچنین تسهیلات بیمه با حمایت مشترک سازمان ملل برای صادرات موادغذایی و کود روسیه در عرض چهار تا شش هفته بود.

اوایل این هفته، وزارت خارجه روسیه نسبت به این ابتکارعمل ابراز تردید کرد و آن را وعده‌های توخالی‌تر سازمان ملل خواند که بسیار شبیه به راه‌حل‌هایی است که قبلا به روسیه ارائه شده بود اما هرگز عملی نشد.

روسیه مشارکت خود در ابتکار غلات دریای سیاه را در اواسط ژوئیه، تقریبا یک سال پس از توافق مسکو و کی‌یف، به حالت تعلیق درآورد. قراردادی که سال گذشته با میانجیگری سازمان ملل و ترکیه انجام شد، قرار بود در بحبوحه درگیری بین مسکو و کی‌یف، تحویل غلات اوکراینی را به بازارهای جهانی تسهیل کند. در مقابل، روسیه انتظار داشت که تحریم‌های غرب را که مانع صادرات محصولات کشاورزی و کودهای شیمیایی این کشور شده بود، لغو کند. مسکو بارها به این واقعیت اشاره کرده است که این بخش از توافق محقق نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۱۹ ۱۰:۰۸

روسیه برای اینکه براحتی با سوئیفت وصل شود در حال چانه زنی و گروگان گرفتن صادرات غله به دنیاست در حالی که ما خود را از این امکان حذف کرده ایم