• شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402061811135
  • خبرنگار : 50405

آخرین تغییرات در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

آخرین تغییرات در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ایسنا/خراسان رضوی بر اساس احکام صادرشده توسط محمود محمدزاده شبستری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سرپرست‌های معاونت‌ غذا و دارو، آموزشی و توسعه مدیریت و منابع و همچنین مشاور و مدیر دفتر ریاست این دانشگاه تغییر یافتند.

بر این اساس سید علی علمداران، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان سرپرست معاونت آموزشی این دانشگاه منصوب شد. در حکم انتصاب علمداران، توجه به موضوعاتی نظیر اهتمام و برنامه‌ریزی برای رسیدن به مرجعیت علمی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و حرکت پرشتاب به سمت تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم، تعیین اولویت‌های آموزشی با توجه به اسناد بالادستی و همچنین مشارکت با موسسات آموزشی داخل و خارج کشور به منظور انجام مبادلات علمی مورد تاکید قرار گرفته است.

همچنین علی روحبخش، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز به عنوان سرپرست معاونت غذا و داروی این دانشگاه منصوب شد. در حکم انتصاب روحبخش، توجه به موضوعاتی نظیر برنامه‌ریزی برای تجویز  و مصرف منطقی دارو و ملزومات پزشکی، نظارت بر امور دارویی داروخانه‌ها و ارتقاء و بهبود دسترسی به خدمات دارویی در سطح مناطق تابعه دانشگاه و همچنین حمایت از محصولات داخلی و نظارت بر رعایت دستورالعمل‌های درمانی در بیمارستان‌ها مورد تاکید قرار گرفته است.

به علاوه علیرضا مسلم، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه مشهد منصوب شد. در حکم انتصاب مسلم، توجه به موضوعاتی نظیر پیگیری تخصیص اعتبارات ملی و استانی و نظارت مستمر و دقیق بر نحوه هزینه‌کرد آن در واحدهای مختلف، پیگیری اجرای پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام دانشگاه و تلاش برای جلب مشارکت‌های خیرین در راستای پیشبرد اهداف و همچنین یافتن منابع بالقوه و جذب منابع مالی جدید به خصوص از طریق مولدسازی دارایی‌ها و جلب مشارکت خیرین سلامت و سازمان‌های مردم‌نهاد مورد تاکید قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، همچنین محمدابراهیم شوشتری نیز به عنوان ﻣﺸﺎﻭﺭ ﻭ ﻣﺪﯾﺮ ﺩﻓﺘﺮ ﺭﯾﺎﺳﺖ ﻭ ﺩﺑﯿﺮ ﻫﯿﺎﺕ ﺭﺋﯿﺴﻪ این ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ منصوب شد. در حکم انتصاب شوشتری توجه به موضوعاتی نظیر ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ‌ﻫﺎﯼ ﺗﺤﻠﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﻣﺘﺨﺼﺼﯿﻦ ﺁﻣﺎﺭ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﺩﺍﻧﺎﻥ ﺣﻮﺯﻩ ﺳﻼﻣﺖ، تشکیل ﮔﺮﻭﻩ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺸﻮﺭﺗﯽ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ، ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ، ﺧﺪﻣﺎﺗﯽ، ﻣﺎﻟﯽ، ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﻭ ﭘﮋﻭﻫﺸﯽ و همچنین راه‌اندازی میز تکریم ارباب‌رجوع مورد تاکید قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha