دایوش حسننژاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: میزان آب چشمهها با میزان جمعیت در شهر خرمآباد سربه سر میشود و چنانچه خشکسالی رخ دهد ممکن است شهر خرمآباد با مشکلاتی مواجه شود؛ ضرورت دارد سدمخملکوه برای تامین آب شرب پایدار در این شهر سریعا ساخته شود.
وی با بیان اینکه ده شبکه پایاب در سدهای لرستان داریم، افزود: با تکمیل این شبکههای پایاب یکهزار هکتار از ارضی استان آبی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای لرستان گفت: در سالجاری با توجه به اعتبارات خوبی که برای شبکههای در دست اقدام تخصیص داده شده، کارهای خوبی به انجام رسیده به عنوان مثال در سد مروک ۳۳۰۰هکتار از اراضی هدف مشروب میشوند و در سفر دوم هیات دولت به لرستان افتتاح خواهد شد.
حسننژاد اضافه کرد: در سدهای کمندان ۶۵۰ هکتار، حوضیان ۱۰۰۰ هکتار و ایوشان ۱۵۰۰ هکتار آماده شده است.
وی بیان کرد: در مجموع ۶۴۵۰ هکتار از اراضی پایین دست سدهای لرستان آماده آباندازی است و همه این تلاش ظرف یکسال گذشته انجام شده تا براساس برنامه زمانبندی تکمیل شوند.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای لرستان در خصوص ایستگاههای پمپاژ در استان گفت: در حال حاضر پنج ایستگاه پمپاژ داریم که دو مورد از آنها تکمیل و برای اجرای شبکههای آن با مشکل اعتباری برخورد کردیم اما هماکنون آماده هستند.
حسننژاد با بیان اینکه در شهرستان پلدختر سه ایستگاه پمپاژ وجود دارد که در اثر سیل ۹۸ آسیب دیدند، اضافه کرد: این ایستگاهها جایدر، چممهر و اشیان هستند که ۱۵۰۰ هکتار از جایدر آماده آباندازی است و اعتبارات خوبی هم برای واشیان پیشبینی شده است.
انتهای پیام
نظرات