دکتر یحیی ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برای افزایش تعرفههای پزشکی و ایجاد انگیزه برای پزشکان دولت باید تمهیداتی در نظربگیرد.
وی با بیان اینکه تعیین قیمت تعرفههای پزشکی توسط سازمان نظام پزشکی انجام و دولت نیز باید موافقت خود را اعلام کند، گفت: البته قیمت تمام شده تعرفهها باید به گونهای باشد که انگیزه پزشکان برای کار کردن در مراکز دولتی را نگیرد و از طرفی نیز این افزایش فشار را بر دوش مردم مضاعف نکند.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بخشی از افزایش تعرفههای پزشکی باید توسط بیمهها و بخشی از سوی دولت جبران شود.
ابراهیمی اضافه کرد: در حال حاضر قیمت تعرفهها واقعی نیست و انگیزه پزشکان را برای حضور در مراکز دولتی پایین آورده است.
وی اظهار کرد: سقف کارانهها و تعرفهها باید به گونهای در نظر گرفته شود که فشار به مردم وارد نیاید و از طریق افزایش سطح بیمهها این نقیصه برطرف شود.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با انتقاد از عدم تخصیص اعتبار برای وارد کردن مواداولیه دارو به کشور، یادآور شد: وقتی که حقوق و دستمزد افزایش پیدا میکند و بانک مرکزی اعتبار لازم را برای خرید مواد اولیه دارو پرداخت نمیکند و اجازه افزایش قیمت دارو را نمیدهد چه انتظاری هست که صنعت دارو رو به رشد باشد.
وی با اشاره به برخی کمبودهای دارویی در کشور و با تاکید بر این نکته که باید این معضل برطرف شود، قیمت نسخه های شیمی درمانی را هم یادآوری کرد و افزود: باید تدابیر لازم برای تامین داروی بیماران سرطانی در نظر گرفته شود.
ابراهیمی گفت: سازمان برنامه باید فکری اساسی برای حل این موضوع کند تا سلامت مردم در نیمه دوم سال به خطر نیفتد.
انتهای پیام
نظرات