• شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۷:۳۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402061810750

معاون سوادآموزی فارس:

فارس ۳۹۰ هزار بیسواد و کم‌سواد دارد

فارس ۳۹۰ هزار بیسواد و کم‌سواد دارد

ایسنا/فارس معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس اعلام کرد که با وجود اقدامات گسترده طی سال‌های پس از انقلاب، در این استان بالغ بر ۳۹۰ هزار کم‌سواد و بیسواد زندگی می‌کنند.

مجید احمدی در جلسه هم‌اندیشی مدیران گذشته سوادآموزی آموزش و پرورش فارس، گفت: پیشکسوتان با داشتن تجربیات فراوان می توانند نقش بسیار مهمی در ارتقای شاخص های حوزه سوادآموزی داشته باشند.

به نقل از آموزش و پرورش فارس، احمدی گفت: سازمان نهضت سوادآموزی با دستور بنیان گذار فقید جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی (ره) شکل گرفت و همه همکاران باید تمام تلاش خود را داشته باشند تا با همفکری همدیگر بتوانیم مشکلات را حل کنیم و به سرانجام بخشی درحوزه سوادآموزی برسیم.

وی افزود: نهضت سوادآموزی وظیفه دارد افراد بی سواد و کم سواد ۱۰ سال و بالاتر را به طور کامل تحت پوشش آموزش قرار داده و فرهنگ ایرانی اسلامی را نشر دهد تا افراد زندگی بهتر و زیباتری داشته باشند و در جهت ساخت ایرانی قوی حرکت نماییم.

احمدی بیان داشت: آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، سربازان فرهنگی در سطح شهر و روستاها هستند که در کنار تدریس سواد، با ارائه آموزش قرآن و نماز تلاش می نمایند تا سطح فرهنگی و اعتقادی سوادآموزان را  ارتقا بخشند که بدون شک مسائل و مشکلاتی که در سطح جامعه شاهد آن هستیم با این آموزش ها به مرور کاهش خواهد یافت و ان شاالله شاهد ارتقاء فرهنگ حجاب و عفاف در سطح جامعه خواهیم بود.

وی افزود: بر اساس سرشماری سال ۹۵، در سنین ۶ سال به بالا حدود ۴۹۰ هزار نفر کم سواد و بیسواد در سطح استان وجود داشت و این آمار زیبنده استان فارس نبود که با تلاش های شبانه روزی صورت پذیرفته، طبق آخرین برآورد آماری در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۳۹۰ هزار نفر کاهش یافته است اما قطعا این پایان راه نخواهد بود و این تلاش ها تا ریشه کنی بی سوادی و کم سوادی در سطح استان ادامه خواهد یافت .

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس با بیان این که فرزندان ما آینده سازان این کشور هستند و باید در بحث تربیت آنان نهایت تلاش خود را به کار گیریم، اظهار نمود: بدون شک وجود اولیای باسواد در کنار این فرزندان زمینه پیشرفت و موفقیت آنان را فراهم می‌کند.

احمدی اظهارامیدواری کرد که وجود پیشکسوتان با تجربه های ارزشمند بتواند به ارتقا سطح سوادآموزی کمک شایانی نماید و مقرر گردید این جلسات به صورت مستمر برگزار شود.

در این جلسه مدیران اسبق و پیشکسوت سوادآموزی استان به بیان نقطه نظرات و تجربیات ارزشمند خود در رابطه با مسائل حوزه سوادآموزی پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha