دکتر علیرضا مسلم در گفتوگو با ایسنا و درخصوص تخریب بخشی از بیمارستان امام رضا (ع) مشهد عنوان کرد: با توجه به نیاز شهر مشهد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای ارائه خدمات با کیفیت به بیماران پیوندی و همچنین به دلیل جلوگیری از اعزام بیمار به تهران و یا خارج از کشور و صرف مبالغ هنگفت درمان(به ازای هر بیمار بالغ بر ۳۰۰ هزار دلار در خارج از کشور) تصمیم به اجرای احداث بخش پیوند مغز استخوان در مجتمع درمانی امام رضا(ع) گرفته است.
وی ادامه داد: بیماران بستری در بخشهای پیوند به علت حساسیت بالایی که دارند مستلزم داشتن فاصله با سایر بیماران و دیگر بخشها هستند و طبق کارشناسیهای انجام شده بخش رادیولوژی این مرکز به عنوان مناسبترین مکان برای احداث بخش پیوند در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انتخاب شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع مجتمع درمانی امام رضا(ع) مشهد با اشاره به اینکه ساختمان رادیولوژی بیمارستان امام رضا(ع) از سال ۹۶ تخلیه و تمامی تجهیزات آن به ساختمان جدید منتقل شده بود، خاطرنشان کرد: مجوزهای لازم از سازمان میراثفرهنگی و شهرداری با شرط حفظ بنای ظاهری بخش اخذ شده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد با رعایت تمامی شرایط اقدام به نوسازی و مرمت این بخش نموده است.
وی افزود: ساختمان رادیولوژی قدیم متعلق به ساختمان اصلی نیست و پس از انقلاب اسلامی بنا شده و تنها در معماری ظاهری مشابه ساختمان اصلی است. بیمارستان امام رضا(ع) که دارای معماری اصیل ایرانی است با همکاری سازمان میراث فرهنگی به ثبت ملی رسیده است.
به گزارش ایسنا، بیمارستان امام رضا(ع)، با طراحی کریم طاهرزاده بهزاد، در سال ۱۳۱۲ هجری شمسی در مشهد ساخته شد. ساختمان قدیمی این بیمارستان یک بنای ۸۰ ساله با معماری ایرانی- اسلامی و سنتی مدرن است که توازن و تناسب، تنوع و نقوش آن باعث آرامش خاطر بیماران میشود. این ساختمان در سال ۱۳۸۱ با شماره ۵۹۵۸ به عنوان اثر ملی ثبت شده است و در حال حاضر به عنوان بخش اداری این بیمارستان مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات