سیداحمد فاضل زاده ۱۲ شهریور در اجلاسیه دانشگاه های آذربایجان غربی با موسسه استنادی و پایش علم وفناوری جهان اسلام ISC که در دانشگاه ارومیه برگزار شد، با اشاره به اینکه ۳دهه از فعالیت موسسه ISC می گذرد و در ۲ سال اخیر بعد فناوری این موسسه مورد توجه است، تصریح کرد: پایگاه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، سومین مرکز پایش در جهان است و ۸کشور در آن عضو هستند که اگر برنامه ریزی بهتر انجام شود می توان ارتباطات و شبکه های بین المللی را در کشورهای اسلامی گسترش داد.
وی گفت: از لحاظ تعداد موسسات پژوهشی و پر استناد کشورهای جهان در پایگاه ESI، ایران با ۱۱۵ موسسه رتبه هفدهم را دارد.
فاضل زاده خاطر نشان کرد: از لحاظ تولیدات علمی در بین ۲۰ کشور پیشرو در جهان، ایران با بیش از ۷۴هزار تولید علمی در سال گذشته رتبه هفدهم را دارد.
رئیس موسسه استنادی و پایش علم وفناوری جهان اسلام اظهار کرد: ۹درصد تولیدات علمی دنیا برای جهان اسلام است که با توجه به جمعیت مسلمانان این آمار و جایگاه مناسب نیست.
وی با اشاره به اینکه تعداد کل پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد دنیا در سال گذشته ۸۴۱ و تعداد پژوهشگران پراستناد ۲درصد، ۱۹۴۰نفر بودند، تصریح کرد: از این نفرات، تعداد پژوهشگران دانشگاه ارومیه ۹نفر در بین یک درصد دنیا و ۱۵نفر دربین ۲درصد دنیا بودند.
وی ادامه داد: دانشگاه ارومیه رتبه ۲۱ را در بین ۷۴دانشگاه جامع کشور دارد.
انتهای پیام
نظرات