به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین آیتی در بیست و چهارمین نشست شورای بینالملل دانشگاه علومپزشکی تهران گزارشی از تازهترین فعالیتها و رویدادهای حوزه بینالملل این مرکز آموزشی ارائه کرد و گفت: خوشبختانه با همکاری تمامی دستاندرکاران، مدرسه تابستانی ۲۰۲۳ دانشکده پزشکی با موفقیت برگزار شد و نکته حائز اهمیت در این باره کیفیت مطلوب برگزاری دوره و رضایت دانشجویان شرکتکننده بود. در برگزاری رویدادهایی چون دورههای کوتاهمدت و مدارس فصلی حمایت جمعی همکاران در واحدها و دانشکدههای مختلف بسیار ارزشمند است و نتیجه آن در پایان دوره با تأثیرگذاری مثبت بر روی دانشجویان بینالمللی و پیامهایی که در خصوص کیفیت علمی - آموزشی و برنامههای جنبی دورهها مطرح میکنند، نمایان میشود. در حقیقت این ارزشافزودهای است که برای ماهها و سالها باقی میماند.
وی درباره برگزاری مدرسه تابستانی دانشکده طب ایرانی نیز گفت: در ادامه گسترش ارتباطات دانشگاهی با دانشگاه سلیمان دمیرل ترکیه، مدرسه تابستانی دانشکده طب ایرانی نیز با همکاری ارزشمند رئیس و معاون بینالملل دانشکده و حضور دانشجویانی از عراق و ترکیه برگزار شد که جای قدردانی دارد.
دکتر آیتی با اشاره به پایان یافتن دومین ترم تحصیلی دانشجویان دانشگاه سبطین(ع)، شعبه بینالملل دانشگاه در کربلا؛ از تلاشهای مجموعه مدیریتی این دانشگاه نیز تشکر و اظهار کرد: اساتید و دانشجویان دانشگاه سبطین به شکل قابلتوجهی از نحوه برگزاری یک سال تحصیلی گذشته رضایت دارند.
معاون بینالملل دانشگاه علومپزشکی تهران توضیحاتی در خصوص برگزاری دومین دوره توانمندسازی روشهای یاددهی-یادگیری و ارزیابی دانشجو ویژه اساتید دانشگاه علوم پزشکی سبطین ارائه کرد و گفت: طی این دوره اساتید همکار با دانشگاه سبطین علاوه بر آشنایی با زبان تدریس، با روشهای تدریس دانشجو محور و کار تیمی و طراحی سؤالات چهارگزینهای با کمترین خطای ممکن آشنا شدند.
وی از انجام مقدمات اولیه برای تشکیل واحدی جدید در معاونت بینالملل دانشگاه با عنوان «اداره ارتباطات بینالمللی ارتباطات علمی» "Office of International Science Communication" خبر داد و پیگیری تخصصی رتبهبندی و روشهای ارتقای جایگاه دانشگاه در نظامهای رتبهبندی معتبر بینالمللی و در دسترس قرار دادن نتیجه تحقیقات پژوهشگران دانشگاهی با روشهایی متفاوت در شبکههای اجتماعی تأثیرگذار را از عمدهترین مأموریتهای این واحد برشمرد.
دکتر آیتی اضافه کرد: پس از بررسی نتایج طرح تدوین سند راهبردی ارتقاء رتبه در نظامهای رتبهبندی بینالمللی که توسط دکتر گزنی، عضو هیأتعلمی دانشگاه شیراز و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در حال انجام است، ضرورت توجه بیشتر به مقوله ارتباطات علمی(Science Communication)، بیش از پیش احساس شد.
معاون بینالملل دانشگاه علومپزشکی تهران با اشاره به موفقیت چشمگیر و قبولی ۱۸ نفر از ۲۰ فارغالتحصیل بینالمللی رشته پزشکی عمومی (MBBS) ورودی سپتامبر ۲۰۱۷ دانشگاه علوم پزشکی تهران در آخرین آزمون فارغالتحصیلان پزشکی خارجی (FMGE) کشور هندوستان، تصریح کرد: کسب رتبه دهم این آزمون توسط دانشآموختگان دانشگاه از میان ۲۴ هزار شرکتکننده و ۲ هزار و ۴۰۰ پذیرفته شده (قبولی تنها ۱۰ درصد شرکتکنندگان) و توجه رسانههای هند به این موضوع، بسیار ارزشمند و البته مسرتبخش است.
دکتر آیتی از فارغالتحصیلی ۶۰ دانشجوی MBBS در مرداد ۱۴۰۲ و آمادهسازی این دانشجویان برای شرکت در آزمون پرهانترنی به عنوان رویداد مهم دیگر یاد کرد و از زحمات و پیگیریهای دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بینالملل، دکتر رضایت، معاون آموزشی پردیس بینالملل و همکاران این مجموعهها تشکر کرد.
معاون بینالملل دانشگاه علومپزشکی تهران با بیان اینکه دومین آزمون آسکی دانشجویان بینالملل MBBS در بیمارستان بهارلو برگزار شد، افزود: این آزمون به صورت کاملاً استاندارد طراحی شد و به اجرا درآمد و طی مراحل مختلف آن سطح دانش و توانمندی دانشجویانی که مقطع MBBS را به اتمام رسانده بررسی و نتایج قابل قبولی به خصوص برای دانشجویانی که در بیمارستانهای بهارلو و ضیائیان دوره کارآموزی (استاژری) را گذراندهاند، حاصل شد.
وی با بیان توضیحاتی درباره نشست سال گذشته معاونت بینالملل با سردبیران مجلات انگلیسیزبان دانشگاه، از پرداخت بودجه حمایتی این نشریات در قالب کد حقالتدریس خبر داد.
دکتر آیتی همچنین از تلاشها و زحمات دکتر سیامک بشردوست، معاون پیشین بینالملل دانشکده توانبخشی قدردانی و برای دکتر منصوره عادل قهرمان در این سمت آرزوی موفقیت کرد.
پس از آن در راستای سلسله بحثهای بینالمللیسازی، دکتر محمدحسینی مقدم، عضو هیأتعلمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی و تمدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به ارائه مبحث هوش مصنوعی در آموزش پزشکی و بینالمللیسازی دانشگاهها پرداخت.
تعامل با دانشگاههای خارجی یک ارتباط دومینووار است
دکتر آرمان زرگران، مدیر توسعه امور بینالملل دانشگاه علومپزشکی تهران در این نشست از انجام مراحل ثبتنام مدرسه تابستانی بعدی و اجرای آن در سپتامبر ۲۰۲۳ توسط دانشکدههای داروسازی بهداشت خبر داد وگفت: با همکاری خوب معاونان بینالملل دانشکدههای پزشکی، داروسازی، فناوریهای نوین پزشکی و طب ایرانی و مشارکت تعدادی از مراکز تحقیقاتی در تابستان سال جاری و طی بازه زمانی چهارهفتهای میزبان مدرسه بینالمللی ۲۰۲۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور نزدیک به ۱۵ دانشجو از کشورهای مختلف بودیم.
وی ابراز امیدواری کرد که با تدوین آییننامه دورههای کوتاهمدت بینالمللی و پیرو آن تشکیل کمیته برنامهریزی دورههای آموزشی کوتاهمدت بینالمللی با همکاری و همراهی مؤثر دکتر رضایت، معاون آموزشی پردیس بینالملل و حضور دکتر ملاپور، به عنوان قائممقام دبیر این کمیته، شاهد اتفاقات خوبی در مسیر برگزاری دورههای مذکور باشیم.
مدیر توسعه امور بینالملل دانشگاه علومپزشکی تهران در ادامه، حضور در کنفرانسها و سمینارهای بینالمللی و ایجاد ارتباط با اساتید حاضر در این مجامع و تبدیل سفرهای شخصی و کاری اعضای هیأتعلمی دانشگاه به فرصتهای جدید برای تعاملات بینالمللی را از مسیرهای پیش رو برای گسترش همکاریهای آکادمیک برشمرد.
دکتر زرگران تعامل با دانشگاههای خارج از کشور را ارتباطی دومینووار برشمرد و اظهار کرد: این رویکرد ارتباط با دیگر دانشگاهها و مراکز علمی جهان را نیز به همراه خواهد داشت و میتوان با توجه به جایگاه دانشگاهها در نظامهای رتبهبندی جهانی، برنامههای همکاری را در سطوح مختلف تعریف کرد.
وی به ارزیابی سفر خود به کره جنوبی از دیدگاه تبادل دانش به عنوان عضو هیأتعلمی گروه داروسازی سنتی از یک سو و انجام مذاکرات برای همکاری با دانشگاههای مختلف از سوی دیگر پرداخت و افزود: پیرو این سفر تفاهمنامه همکاری با دانشگاه وُنک وانگ، منعقد و بسترهای همکاری خوبی به خصوص برای دانشکدههای پرستاری و مامایی، پزشکی، داروسازی و طب ایرانی ایجاد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علومپزشکی تهران، دکتر زرگران با بیان اینکه زمینههای ارتباطی با این مجموعه طی حضور در کنفرانس دانشگاه ماهیدول تایلند فراهم شد، گفت: اجرای پروژههای پژوهشی مشترک بهخصوص در حوزه داروسازی جدید و سنتی، تخصیص گرنتها و بودجههای حمایتی پژوهشی در قالب همکاری دو استاد، تبادل اساتید و دانشجویان و برگزاری مدارس فصلی و دورههای کوتاهمدت مشترک از موضوعات مورد توافق با مسؤولان این دانشگاه کرهای بود.
مدیر توسعه امور بینالملل دانشگاه علومپزشکی تهران اضافه کرد: همچنین طی این سفر ضمن سخنرانی پیرامون طب ایرانی برای دانشجویان و اساتید طب سنتی دانشگاه وُنک وانگ، از بیمارستان طب کرهای جئون جو و بیمارستان طب تلفیقی جانگ هئونگ نیز بازدید به عمل آمد.
انتهای پیام
نظرات