• جمعه / ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ / ۲۰:۰۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402061006821
  • خبرنگار : 71621

نیویورک تایمز: با تزلزل نبرد اوکراین، حتی صحبت درخصوص مذاکره نیز بیش از پیش سخت شده است

نیویورک تایمز: با تزلزل نبرد اوکراین، حتی صحبت درخصوص مذاکره نیز بیش از پیش سخت شده است

یک روزنامه آمریکایی به نقل از منابع خود نوشت که گفت‌وگو درخصوص نقشه جایگزین درصورت عدم پیروزی کامل اوکراین در جنگ با روسیه، غیرمحتمل‌تر از همیشه به نظر می‌رسد.

به گزارش ایسنا، نیویورک تایمز نوشت: «استیان جنسن، رئیس دفتر دبیرکل ناتو اخیرا گزینه‌ای محتمل برای پایان رساندن جنگ اوکراین درصورت عدم شکست خوردن روسیه را مطرح کرده بود.

وی گفته بود: نمی‌گویم که حتما باید این اتفاق رخ دهد اما یک راه‌حل می‌تواند این باشد که اوکراین اراضی خود را تسلیم کند و به عضویت ناتو دربیاید.

جنسن همچنین گفته بود: این باید برعهده اوکراین باشد که بگوید در چه زمانی و درخصوص چه چیزهایی می‌خواهد مذاکره کند.

این اظهارات محکومیت شدید اوکراینی‌ها، شفاف‌سازی از سوی ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو و در نهایت عذرخواهی از سوی جنسن را در پی داشت.

تحلیلگران باور دارند که شاید این رویدادهای ناگوار نشان‌دهنده پایان تلاش برای حصول راه‌حل در رابطه با اوکراین باشند.

متحدان غربی و حتی خود اوکراینی بسیاری از امید خود را بر روی ضدحمله گذاشته بودند تا بلکه بتواند توازن در جبهه‌ها را تغییر دهد، ضعف‌های روسیه را آشکار سازد و مسکو را برای تن دادن به مذاکرات جهت پایان جنگ نرم کند.

حتی خوش‌بین‌ترین حامیان اوکراین نیز پیش‌بینی نمی‌کردند که اوکراین بتواند نیروهای روسیه را به طور کامل از کشور براند و شرایط کنونی ضدحمله اوکراین نیز نشان می‌دهد که چنین امیدی بسیار با واقعیت فاصله دارد.

مقامات و تحلیل‌گران می‌گویند وضعیت باعث می‌شود از خود بپرسیم درصورتی که هیچ کدام از طرفین مایل به مذاکره نباشند، چه کاری می‌توان انجام داد؟

برخی از این هراس دارند که روسیه تلاش برای مذاکره را به چشم تضعیف اراده اوکراین ببیند.

با اینکه جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوید که جنگ احتمالا با مذاکره به پایان برسد، تحلیل‌گران باور دارند که گفت‌وگوهای جدی باید در خصوص هرگونه دموکراسی برای رسیدن به چنین نتیجه‌ای انجام بگیرد.

یکی از این تحلیل‌گران بر این باور است که منافع وانشگتن و کی‌یف همیشه هم‌سو نیست و به همین دلیل رسیدن به نتیجه‌ای که درخصوص آن مذاکراتی انجام گرفته است، حائز اهمیت می‌باشد.

وی گفت: ما به طور کلی درک می‌کنیم که آنچه که درحال انجام آن هستیم، جواب نخواهد داد اما هیچ ایده‌ای درخصوص اینکه گام آتی چه خواهد بود وجود ندارد و هیچ گشایشی برای گفت‌وگو در این‌باره در کار نیست.

یک مقام سابق آمریکایی می‌گوید که کشورهای غربی با کاهش سرعت ضدحمله اوکراین، به دلیل ارائه تجهیزات زیاد به این کشور و امید بستن بر روی آن‌ها، بیش از پیش احساس آسیب‌پذیری می‌کنند.

آمریکا امید که ضدحمله بتواند موضع روسیه در کریمه را تهدید کند و باعث شود که اوکراین از موضع قوی‌تری در مذاکرات بهره‌مند شود اما چنین اتفاقی رخ نداده است.

این مقام پیشین آمریکایی گفت: جو سیاسی تنگ‌تر شده و در کل هرنوع گفت‌وگوی واقع‌بینانه درخصوص نتیجه نهایی جنگ به تابو بدل گشته است.

هرگونه مذاکره‌ای نیازمند این است که طرفین به گفت‌وگو با یکدیگر بنشینند و درحال حاضر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین مایل به مذاکره درخصوص هیچ مسئله‌ای نیستند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۱۰ ۲۳:۲۳

روس‌ها باید به مرزهای خود برگردند تا جنگ تمام شود