• پنجشنبه / ۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402060906118
  • خبرنگار : 50260

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان:

اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب روستایی یک ضرورت است

اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب روستایی یک ضرورت است

ایسنا/اصفهان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان با بیان اینکه شبکه‌های فرسوده آب در روستاها، باعث افزایش میزان هدررفت آب می‌شود، گفت: ۳ سال قبل که روستاها را تحویل گرفتیم، در برخی از این روستاها ۶۵ درصد هدر رفت آب داشتیم که با اصلاح شبکه‌های آبرسانی این میزان به ۳۰ درصد کاهش یافته است.

محمدرضا اسدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تأمین آب در منطقه کاشان به سختی انجام می‌شود و با وجود شبکه‌های فرسوده، این منابع آب که با صرف انرژی و هزینه بالا به دست آمده، به راحتی از دسترس خارج می‌شود، بنابراین برنامه اصلاح شبکه‌های آب رسانی برای حفظ منابع آبی یک ضرورت است.

وی افزود: هم‌زمان با هفته دولت ۱۴ پروژه آب و فاضلاب با صرف هزینه ۲۰۰ میلیارد ریال (۲۰ میلیارد تومان) در مناطق مختلف شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل به بهره برداری رسید که ۱۲ پروژه در روستاها اجرا شد که ۸۵ درصد از پروژه‌های شرکت آب و فاضلاب کاشان بود و ۱۸۶ میلیارد ریال اعتبار به همراه داشته است.

اسدی تاکید کرد: برخی از پروژه‌ها به‌صورت مشترک برای چند روستا اجرا شد و درمجموع ۲۱ روستا با جمعیت بالغ بر ۲۸ هزار نفر از این پروژه‌ها، بهره‌مند می‌شوند که نشان‌دهنده توجه ویژه شرکت آب و فاضلاب جهت حل مشکل تنش آبی در مناطق روستایی است. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان گفت:: بخش قابل توجهی از این طرح‌ها مربوط به اصلاح شبکه‌های فرسوده با هدف مدیریت مصرف آب است؛ ضمن اینکه تأمین آب پایدار، بهبود کیفیت آب، هوشمندسازی تأسیسات و حفاظت فیزیکی از مجموعه‌های تحت مدیریت شرکت آب و فاضلاب، از دیگر پروژه‌هایی است که در این هفته به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به عقد تفاهم‌نامه و تخصیص یک هزار میلیارد ریال (۱۰۰ میلیارد تومان) ویژه آبرسانی روستایی، تصریح کرد: تخصیص این میزان اعتبار می تواند بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی حوزه آب روستایی را جبران کند.

اسدی اظهار کرد: سه سال قبل، آبرسانی به ۱۸ روستا با تانکر انجام می‌شد. یک‌سال بعد، این تعداد به ۶ روستا کاهش یافت و درحال حاضر حدود چهار۴ روستا در زمان پیک مصرف مثل تاسوعا و عاشورا، که جمعیت غیرساکن در روستاها افزایش پیدا می کند، دچار تنش آبی می شوند که امیدواریم با برنامه‌های اجرا شده، این مشکل برطرف شود.

وی گفت: شرکت آب و فاضلاب کاشان ۱۵۰ هزار مشترک خانگی دارد که ۶۲ درصد آن‌ها زیر الگوی مصرف هستند، ۱۵ درصد، کم مصرف هستند، ۲۲ درصد با مصرف پنج متر مکعب آب، در ردیف خوش مصرف ها هستند و ۳۸ درصد نیز بیش از الگوی مصرف قراردارند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان تصریح کرد: قیمت تمام شده هر متر مکعب آب در سال گذشته ۴۰ هزار و ۴۰۰ ریال (۴۰۴۰ تومان)  بود که بابت خرید آب زاینده‌رود، نگهداری چاه‌ها، شکستگی لوله ها و ... هزینه می‌شود؛  اما میانگین فروش خانگی ۹ هزار و ۵۰۰ ریال (۹۵۰ تومان) است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha