محسن گرجی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه پوشاکی با نام خارجی در بازار عرضه میشود که ممکن است قاچاق یا تقلبی باشد، گفت: تقلبی به این معنی است که تولیدکننده کالا را تولید میکند، اما نام خارجی روی آن درج میکند.
وی در پاسخ به سوالی درباره شرکتهای خارجی که در ایران فعالیت میکنند، تصریح کرد: چند مجموعه خارجی در حوزه پوشاک در کشور فعال بودند که در حال حاضر فقط دو یا سه مورد از آنها باقی مانده که فروشگاهداری میکنند. رصدهای وزارت صمت نشان میدهد این شرکتها بخش قابل توجهی از محصولات خود را داخل کشور تولید میکنند، زیرساخت دارند و از بازار داخل تامین مواد اولیه خود را انجام میدهند. اما مجوز این شرکتها باید تعیین تکلیف شود. چراکه مجوزها دو ساله بوده، اما تاکنون هم به آنها گفته نشده فعالیت خود را متوقف کنند. در نهایت باید در این رابطه تصمیمگیری شود که در حال انجام است.
اما به گفته این مقام مسئول در برنامه مبارزه با قاچاق مقابله با برندهای محرز پوشاک قاچاق که تاکنون هم هیچ مجوزی دریافت نکردهاند، در اولویت است. برخی از این برندها حتی در مالها فروشگاه دارند. بنابراین برای برخورد، باید از این برندهایی که شک و شبههای در قاچاق بودن آنها نیست، شروع کنیم.
گرجی از برگزاری جلسه مشترک وزارت صمت با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد و گفت: از جمله مصوبات مشترک وزارت صمت و ستاد، برخورد با برندهای محرز قاچاق بوده است. این برخورد به معنی برخورد در سطح عرضه و مبارزهای است که فضا برای قاچاق ناامن شود.
به گفته وی جبهه مقدم مبارزه با قاچاق پوشاک، برندهای محرز از نظر موقعیتی مستقر در مجتمعهای بزرگ است که بیشترین اثر را خواهد داشت. در سال ۱۳۹۷ هم با همین فرآیند کار برخورد شروع شد که نتایج خوبی داشت.
انتهای پیام
نظرات