• چهارشنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402060805519

کشف و امحاء ۱۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد و آلوده به کپک در قم

کشف و امحاء ۱۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد و آلوده به کپک در قم

ایسنا/قم ۱۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک از یک واحد تولیدی در شهرک شکوهیه قم کشف و معدوم شد.

دکتر هدی ابوالحسنی معاون غذا و دارو به همراه مدیر حوزه فرآورده‌های خوراکی آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی قم طی بازدیدی که امروز صبح ۸ شهریور از کارخانه سوسیس و کالباس واقع در شهرک شکوهیه داشت؛ دستور امحای مواد اولیه ناسالم و پیگیری جهت پلمباین کارخانه را صادر کرد. 

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، این کار در راستای تشدید نظارت از واحدهای فرآورده‌های گوشتی انجام و  ۱۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک ماکروسکوپی و ۳۰۰ کیلوگرم ضایعات مرغ توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم از یک واحد تولیدی کشف و معدوم شد. 

این کارخانه در حال استفاده از مواد اولیه ناسالم در تولید سوسیس و کالباس و بسته‌بندی آن در فضای غیر بهداشتی بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha