• چهارشنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402060805478
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساری:

امسال ۵۵ هکتار زمین کشاورزی در شهرستان ساری آزاد سازی شد

امسال ۵۵ هکتار زمین کشاورزی در شهرستان ساری آزاد سازی شد

ایسنا/مازندران مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساری گفت: در پنج ماه نخست امسال ۱۵۹ فقره حکم برای اجرای قانون تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی، تبصره دو ماده ۱۰ در ۵۵۳ هزار و ۷۰۹ مترمربع اراضی زراعی و باغی این شهرستان انجام شد.

سید اسماعیل علوی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به لزوم فرهنگ سازی عمومی و ایجاد حساسیت در اقشار مختلف مردم نسبت به حفظ و صیانت از اراضی زراعی و باغی، اظهار کرد: با اقدام به موقع از سوی متولیان بخش کشاورزی پس از احصاء و شناسایی تخلفات، تمهیدات لازم اعمال و اقدام قانونی به عمل می آید.

علوی گفت: احداث گلخانه‌ها،‌ دامداری‌ها، مرغداری‌ها، پرورش ماهی و سایر تولیدات کشاورزی و کارگاه‌های صنایع تکمیلی و غذایی تغییر کاربری محسوب نمی‌شود و با رعایت ضوابط زیست ‌محیطی، پس از انجام روال قانونی و با موافقت سازمان‌جهاد کشاورزی بلامانع است.

علوی از بهره برداری نخستین کارخانه تولیدی خوراک آماده دام و طیور ولشت دارو در هفته دولت خبرداد و گفت: با افتتاح این کارخانه سوپرپخت خوراک دام و طیور، در ساری و مازندران شاهد تولید سالانه ۵۷ هزار و ۶۰۰ تن از این محصول هستیم.

مدیر جهاد کشاورزی ساری در ادامه تصریح کرد: کار احداث این کارخانه از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و در مدت ۳ سال به مرحله بهره برداری رسید.

این مقام مسئول با بیان اینکه سرمایه گذاری، تنها راه حفظ ارزش دارایی است، ادامه داد: میزان سرمایه گذاری در اجرای این پروژه ۴۵۰ میلیارد ریال است.

علوی با بیان اینکه امروزه موضوع کارآفرینی و اشتغال زایی یکی از مهمترین مشکلاتی به شمار می‌رود که اکثر کشورهای جهان حتی کشورهای توسعه یافته از تبعات آن رنج می‌برند، گقت: با احداث این کارخانه تعداد ۳۰ نفر به طور ثابت مشغول به کار شدند.

وی با اشاره به افتتاح واحد تولیدی مرغ مادر گوشتی آلفا جوجه خزراشاره کرد و گفت: این پروژه در هفته دولت به بهره بردار رسید که سالانه ۳۹ هزار و ۲۰۰ قطعه به تولید شهرستان ساری افزوده شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به اینکه این واحد در فضایی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع  در روستای بالا گلما در حوزه مرکز جهاد کشاورزی سمسکنده ساری قرار دارد، تصریح کرد: با احداث این واحد تولیدی، ۳۰ نفر به طور ثابت مشغول به کار می شوند. همچنین برای اجرای این طرح ۲۴۰ میلیارد ریال هزینه شد.

این مسئول تصریح کرد: شهرستان ساری دارای ۳۴ واحد مرغ مادر گوشتی است، سالانه ۲۱۲ میلیون تخم مرغ نطفه دار در این شهرستان تولید می‌شود که ۲۰ درصد تولید تخم نطفه دار استان را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha