آخوند عبدالجبار میرابی در گفتو گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه خداوند نعمتهای زیادی را به انسانها و بهویژه مسلمانان هدیه کرده که بزرگترین آنها نعمت پیامبر گرامی اسلام (ص) است، اظهار کرد: بنا به فرموده حضرت محمد (ص) هرکس قدر نعمتهای بنده خدا را نداند، قطعا قدردان نعمت های خداوند هم نخواهد بود.
وی بیان کرد: حضرت محمد (ص) پس از سالها تحمل رنج و مرارت زیاد انسانها را از ضلالت و گمراهی به سعادتمندی و از شرک و بتپرستی به یکتاپرستی هدایت کرد و ما باید قدردان زحمات آن حضرت باشیم.
مدیر حوزه علمیه قرهتپه بندرترکمن افزود: آن حضرت پس از سالها تلاش و ایثار که در راه هدایت انسان ها متحمل شدند، در پاسخ به پرسش برخی از اصحاب که از ایشان سوال کردند، پاداش این همه مجاهدت شما را چگونه بپردازیم، آیه «قل لا اسئلکم علیه اجراً الا المودة فی القربی» را تلاوت کرد.
میرابی ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام (ص) در پاسخ به برخی اصحاب که از او درخواست کردند، در قبال هدایتی که داشتند، از آنها هدیهای طلب کند، فرمودند، من هیچ اجر و مزدی به جز دوستی و محبت اهل بیتم را نمیخواهم.
میرابی با بیان اینکه بر اساس آیه قرآن ما وظیفه داریم تا روز قیامت به اهل بیت پیامبر (ص) محبت کنیم، افزود: امام حسین (ع) یکی از شاخصترین افراد در بین اهل بیت پیامبر اسلام (ص) است.
وی گفت: امام حسین (ع) تربیت یافته مکتب حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بودند و پیامبر در وصف ایشان فرمودند: «حسین منی و انا من حسینی» یعنی حسین از من است و من از حسین هستم.
مدیر حوزه علمیه قره تپه تاکید کرد: پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و سلم در دوران حیات با برکت خویش برای امام حسین (ع) اشک میریختند و دلیل آن این بود که ایشان از ظلمی که قرار است در دشت کربلا به نوه بزرگوارشان روا شود، آگاه بودند.
روحانی برجسته اهل سنت با اشاره به اینکه ابراز محبت به اهل بیت (ع) روشهای متفاوتی دارد، افزود: تبیین جایگاه امام حسین (ع) و بزرگداشت یاد و خاطره امام خسین(ع) و یاران شهیدش در روز عاشورا و پیاده روی اربعین یکی از روش های نیکو برای ابراز محبت به ساحت اهل بیت پیامبر(ص) است.
انتهای پیام
نظرات