فرآیند تصفیهخانه بهصورت بیولوژیکی ترکیبی (هوازی - بیهوازی) شیمیایی بوده که بهمنظور تصفیه شیرابه و جهت مصارف کشاورزی مطابق با استانداردهای زیستمحیطی است.
شیرابههای تصفیهشده برای شستشوی حمل زباله، آبیاری فضای سبز و محیطهای درختکاری شده مورداستفاده قرار میگیرد.
پرویز شعبانی رئیس شورای اسلامی شهرساری در این آیین با بیان اینکه شهرداری ساری با توجه به مشکلات پیش رو و بدهیهای از گذشته اما توانست با احداث این تصفیهخانه بخشی از مشکلات این حوزه را مرتفع کند، خاطرنشان کرد: وجود شیرابه در سکوی زباله و آلایندگی آن موجب نارضایتی شهروندان بود که اجرای این پروژه تا حد زیادی این مشکل را مرتفع کرد.
رئیس شورای اسلامی شهرساری از زباله بهعنوان معضل اصلی نام برد و گفت: ماهیانه ۱۰ میلیارد تومان برای حمل زباله مرکز استان هزینه میشود.
وی احداث این پروژه را خدمت به شهروندان دانست و افزود: در همین هفته ۱۰۹ پروزه حوزه شهری اجرا شد که قابل قدردانی است.
مهدی انگوران مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران نیز در ادامه این آیین به مشکلات شهرداری ساری در حوزه منابع انسانی و درآمدی اشاره کرد و گفت: زباله مشکل و معضل تمام شهرداریهای استان است و شهرداری ساری نیز در مرکز استان از این امر مستثنی نیست.
وی به پیگیریهای مستمر استاندار مازندران و مدیران شهری در خصوص تکمیل نیروگاه زبالهسوز ساری اشاره کرد و افزود: تلاش داریم تا پایان امسال این پروژه زیستمحیطی در مرکز استان را به پایان برسانیم تا گامی مهم برای مدیریت پسماند رقم بخورد.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران اظهار کرد: اگر روند احداث نیروگاه زبالهسوز ساری به اتمام برسد بیشک بسیاری از مشکلات پسماند حل خواهد شد.
انگوران بیان کرد: تصفیهخانه از ضروریات مدیریت پسماند است و میتواند در کاهش بوی زباله اثرگذار باشد.
معاون خدمات شهری شهرداری ساری نیز دستیابی شهرداری ساری به دانش تصفیه شیرابههای شهری را از افتخارات تیم مدیریت شهری عنوان کرد که باگذشت دو سال و تلاش شبانهروزی توانست به سطح پایداری معقول و منطقی دست پیدا کند.
علیرضا حمیدی با اشاره به پروژه سکوی موقت زباله در مرکز استان این پروژه را تنها سکوی انتقال زباله مجهز به تصفیه در نوار شمالی کشور عنوان کرد و که در کنار سکوی زباله احداث شد، افزود: شیرابههای تصفیهشده برای آبیاری فضای سبز و محیطهای درختکاری شده مورداستفاده قرار میگیرد.
وی افزود: در احداث این پروژه که سازمان مدیریت پسماند شهرداری، سازمان عمران و مدیریت خدمات شهری پایکار بودند تا زمان راهاندازی نیروگاه زبالهسوز فعال خواهد بود.
حمیدی ادامه داد: تمام اقدامات این تصفیهخانه با بهرهگیری از توان داخلی بوده است.
انتهای پیام
نظرات