اردشیر شهرکی در بازدید از سطح گلخانه های شهرستان سیب و سوران اظهار کرد: در این راستا تعهد سازمان جهادکشاورزی استان برای ایجاد گلخانه در سال ۱۴۰۲ یکصد هکتار است که از ابتدای سالجاری تاکنون ۶۰ هکتار آن محقق شده است.
وی گفت: یکی از سیاست های مهم وزرات جهاد کشاورزی، انتقال کشت محصولات پرآب بر از فضای باز به بسته و توسعه کشت های گلخانه ای است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزایش بهره وری و صرفه جویی در مصرف آب، استفاده بهینه از نهاده های تولید، کاهش ریسک تولید و افزایش تولید، امکان کنترل شرایط محیطی، تولید محصولات خارج از فصل، افزایش مدت زمان برداشت محصولات و همچنین افزایش بازدهی اقتصادی نسبت به فضای باز، اشتغال زایی پایدار و افزایش ضریب امنیت غذایی را از مهمترین مزایای کشت محصولات گلخانه ای برشمرد و گفت: با توجه به اینکه سرمایه گذاران یکی از موتورهای محرک در توسعه گلخانه ها محسوب می شوند این سازمان از همه علاقمندان فعالیت در این عرصه حمایت خواهد کرد و اکنون نیز شاهد ورود سرمایه گذاران در بخش گلخانه ها هستیم که امیدواریم با این اقدام بتوانیم سطح گلخانه ها را در تولید و کیفیت محصولات افزایش دهیم.
شهرکی تصریح کرد: کشت گلخانه ای علاوه بر اینکه به کسب درآمد و بهبود معیشت کشاورزان کمک می کند، بهینه سازی مصرف آب و افزایش بهره وری منابع خاک را نیز به دنبال دارد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ترویج کشت گلخانهای در سیستان و بلوچستان استانی که سال ها با خشکسالی و کمبود آب دست و پنجه نرم کرده تدبیر حکیمانهای بوده که هم به نفع کشاورز است که درآمد بیشتری کسب کند و هم منجر به حفظ منابع آبی میشود.
انتهای پیام
نظرات