به گزارش ایسنا، محمد مهاجر در آیین کلنگزنی طرح توسعه شرکت بافتسان گفت: مجتمع بافتینه و بافتسان تولیدکننده منسوج نبافته اسپانباند با آخرین تکنولوژی روز جهان، با اشتغال مستقیم ۳۵۰ نفر در شهرستان ملایر تأمینکننده مواد اولیه واحدهای تولیدی پوشک، ماسک، لباسهای بیمارستانی و اتاق عمل با کیفیت بالا و مطابق با استاندارد اروپا است.
مهاجر افزود: این واحد صنعتی در ایام بحرانی ناشی از پاندمی کرونا، مهمترین تأمینکننده پارچههای تولید ماسک سهلایه استاندارد در کشور بوده است.
وی اظهار کرد: ما به دلیل ایفای نقش مؤثر و بیبدیل در تأمین گسترده و ارزان قیمت ماسک ویژه کادر درمان مراکز بیمارستانی و مردم بارها مورد تقدیر مسئولین مختلف کشور قرار گرفتهایم.
مهاجر یادآور شد: از آخرین موارد احراز شایستگی و کسب رتبههای برتر این مجتمع پر افتخار در عرصههای مختلف تولید، اشتغال و کارآفرینی میتوان به دریافت چندباره “تقدیرنامه از دستگاههای عضو کمیته لجستیک ستاد ملی مدیریت کرونا، وزارت صمت، استانداری، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان استاندارد و اداره کل صمت استان همدان در سنوات گذشته اشاره کرد.
وی ادامه داد: احراز رتبه کارآفرین برتر استان همدان در سال ۱۴۰۱ و در نهایت اینکه در آخرین ردهبندی انجام شده طی ماه گذشته هر دو شرکت بافتینه و بافتسان به عنوان واحدهای نمونه صنعت و معدن استان همدان در سال ۱۴۰۱ تعیین و موفق به دریافت لوح و تندیس شدهاند که نمونهای از موفقیتهای کسب شده به شمار میرود.
مدیرعامل شرکت بافتسان اظهار کرد: سهامداران این مجتمع با حدود ۵۰ سال سابقه فعالیت در صنعت کشور، با هدف تکمیل زنجیره تولید این صنعت از چند سال قبل اجرای طرح ملی، استراتژیک، سلامتمحور و دانشبنیان پلیپروپیلن الوند را با ظرفیت تولید سالانه ۱۸۰ هزار تن انواع گریدهای پزشکی و بهداشتی پلیپروپیلن و با اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم حدوداً ۲۰۰۰ نفری در شهر شازند که در فاصله حدود یکصد کیلومتری این کارخانـه قـرار دارد، برنامهریزی و آغاز کردهاند.
وی افزود: محصولات پروژه موصوف که تمامی دستگاههای اجرائی مرتبط در کشور، در چهار دولت قبل و حال قانونی بودن فرآیند اجرائی آن را مورد تأیید چندباره قرار دادهاند و اقدامات دستگاههای اجرائی مرتبط نیز به دفعات توسط دادستانی کل کشور، دیوان عالی کشور، دیوان عدالت اداری، سازمان بازرسی کل کشور، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر دستگاههای نظارتی در سطوح ملی و استانی قاطعانه مورد تأیید قرار گرفته در نوع خود در کشور منحصر به فرد بوده است.
مهاجر خاطرنشان کرد: تکنولوژی مورد استفاده در این طرح برای نخستین بار به کشور وارد شده است و در تولید انواع مصنوعات پزشکی از جمله پارچههای نبافته برای تولید انواع ماسک ضد ویروس، لباس اتاق عمل، گان سرم و سرنگ، انواع کاربردهای بهداشتی نظیر پوشک بچه و بزرگسال، پد بهداشتی بانوان و غیره کاربرد خواهد داشت.
وی تصریح کرد: بهرهبرداری از این طرح استراتژیک که همراستا با بیاثر نمودن تحریمهای ظالمانه است، آثار قابل توجهی محور سلامت آحاد جامعه خواهد داشت، از سوی دیگر ذکر این نکته مهم ضروری است که تاکنون بیش از ۲۴۰۰ میلیارد تومان بدون استفاده از منابع بانکی و صندوق توسعه ملی و صرفاً از محل آورده مستقیم سهامداران در راستای اجرای پروژه پلیپروپیلن الوند هزینه شده و در حال حاضر قریب به ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
این سرمایهگذار بخش خصوصی توضیح داد: فاز نخست این پروژه با تولید محصول ملتبلون برای نخستین بار در کشور، پس از عبور موفقیت آمیز از مراحل تولید آزمایشی و انجام تستهای آزمایشگاهی هماکنون آماده افتتاح و راهاندازی بوده و طی روزهای آتی در مدار و زنجیره تولید کشور قرار خواهد گرفت.
مهاجر افزود: یکی از مهمترین نگرانیهای موجود در حوزه تأمین لوازم بهداشتی و پزشکی کشور، تولید انواع پوشک بچه و بزرگسال بوده که با توجه به حساسیتهای جدی به دلیل کمبود و یا بروز نوسان قیمت این محصول در بازار داخلی برای خانوادهها، طی سالهای اخیر بارها با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت اتخاذ تمهیدات لازم به منظور رفع این مشکل مواجه بودهایم.
وی افزود: دولت مردمی نیز با در پیش گرفتن راهبرد استراتژیک تشویق فرزندآوری، بر ضرورت تأمین پوشک، بعنوان یک نیاز جدی خانوادهها و تلاش در جهت تثبیت روند تولید و حتی کاهش قیمت آن تأکید داشته است.
مهاجر تصریح کرد: بر همین اساس سهامداران کارخانجات بافتینه و بافتسان بعنوان تولیدکننده منسوج نبافته اسپانباند پزشکی و بهداشتی با تکنولوژی روز آلمان و با آخرین تکنولوژی روز که در سرمایهگذاری دو پروژه پلی پروپیلن الوند و پتروصنعت پیشتاز هستند، مصمم شدند با صرف هزینهای بالغ بر ۱۶۰۰ میلیارد تومان و با اشتغالزائی ۳۵۰ نفر نسبت به اجرای طرح خط تولید انواع پوشک در شهرستان ملایر اقدام کنند.
وی ادامه داد: تمامی قطعات پازل و حلقههای زنجیره تولید انواع پوشک که در زمره کالاهای استراتژیک است را کامل کردهایم و به تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری برای تثبیت فرآیند تولید آن با اتکاء بر ظرفیتهای داخلی تلاش شده و زمینه دستیابی به خودکفایی کامل و افزایش صادرات پوشک و کاهش قیمت آن فراهم شده است.
این سرمایهگذار بخش خصوصی گفت: از حمایتهای استاندار همدان، نمایندگان ملایر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ملایر، مدیران صمت و حفاظت محیط زیست، دستگاههای خدماتی، دستگاههای نظارتی، امنیتی و نیروهای نظامی و انتظامی استان همدان که پشتیبان ما بودند، قدردانی میکنم.
انتهای رپورتاژ آگهی
نظرات