• دوشنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402060603725
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

مشکل کمبود دارو در اصفهان مرتفع شده است

مشکل کمبود دارو در اصفهان مرتفع شده است

ایسنا/اصفهان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: کمبودهای دارویی استان که سال گذشته زیاد بود، امسال تا حد بسیاری مرتفع شده است، اصفهان در حال حاضر مشکلی در زمینه تامین آنتی‌بیوتیک‌ها، مُسکن‌ها و سرم‌ها ندارد و تنها با کمبود برخی از داروهای خارجی که مشابه ایرانی ندارند، مواجه است.

محمود اعتباری در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تبریک روز داروساز با بیان اینکه تعادل مالی دانشگاه منفی است، اظهار کرد: وضعیت اقتصادی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مطلوب نیست و در تأمین دارو و تجهیزات دچار مشکل هستیم. دانشگاه علوم پزشکی نیازمند کمک مدیریت شهری تا برخی کمبودها جبران شود. البته بعضی کمبودها به گونه‌ای بوده که به‌صورت روزانه و هفتگی مشکل مردم را حل کرده‌ایم، اما این ابزارها در کوتاه مدت قابل استفاده کرد.

وی با بیان اینکه امروز با قاچاق برخی فرآورده‌ها روبرو هستیم که فیک و تقلبی هستند، افزود: بخش خصوصی نیازمند تزریق نقدینگی است و باید کمک شود تا این بحران را پشت سر بگذارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، درباره فروش اینترنتی داروها، گفت: هیچ سامانه، مرکز، تارنما و داروخانه‌ای حق فروش اینترنتی دارو اعم از داروهای نُسخه‌ای و بدون نُسخه را ندارد. فروش اینترنتی دارو غیرقانونی است و در حال حاضر با هرگونه فروش اینترنتی دارو برخورد می‌شود و فروش باید تنها به‌صورت حضوری باشد. شهروندان در صورت داشتن شکایت درباره فروش اینترنتی دارو می‌توانند ضمن تماس با تلفن ۱۹۰، شکایت خود را ثبت و پیگیری کنند.

وی  با اعلام اینکه بالغ بر بر یک هزار داروخانه فعال در استان وجود دارد که نیمی از آنها در کلانشهر اصفهان است و اصفهان در رُتبه سوم از نظر تعداد داروخانه بعد از استان‌های تهران و البرز را دارد. خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت اقتصاد و دارایی در حال تدوین برنامه‌ای برای ساماندهی فروش اینترنتی دارو هستند، ولی اکنون از هر نوع فروش دارو از طریق اینترنت جلوگیری می‌شود و فروش باید تنها به‌صورت حضوری انجام شود. کمبودهای دارویی استان که سال گذشته زیاد بود، امسال تا حد بسیاری مرتفع شده و در حال حاضر مشکلی در زمینه تامین آنتی‌بیوتیک‌ها، مُسکن‌ها و سرم‌ها نداریم و تنها با کمبود برخی از داروهای خارجی که مشابه ایرانی ندارند، مواجه هستیم.

اعتباری درباره پرداخت مطالبات بیمه به داروخانه‌ها، تصریح کرد: امسال وضعیت پرداخت بیمه تامین اجتماعی به داروخانه‌ها بهتر از سال‌های گذشته است و در حالی که تامین اجتماعی پیش از این ۹ تا ۱۲ ماه تاخیر در پرداخت مُطالبات خود به داروخانه‌ها داشت، امسال این تاخیر به سه ماه کاهش یافته است. وضعیت پرداخت مطالبات داروخانه‌ها توسط بیمه سلامت ایرانیان بهتر از سازمان تامین اجتماعی است و تمام طلب داروخانه‌ها از این بیمه تا تیر سال جاری پرداخت شده است.

وی در رابطه با تسویه بدهی این دانشگاه به شرکت‌های دارویی داخلی، توضیح داد: سه شرکت عمده طلبکار از این دانشگاه متعلق به سازمان تامین اجتماعی هستند که در حال حاضر مقدمات تهاتر کل مطالبات سال ۱۴۰۱ آنها با طلب بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی از سازمان تامین اجتماعی فراهم شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha