• یکشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402060502920
  • خبرنگار : 71664

کدام دانشگاه‌ها در نظام اعتبار بخشی آموزش پزشکی امتیاز کامل کسب کردند؟

کدام دانشگاه‌ها در نظام اعتبار بخشی آموزش پزشکی امتیاز کامل کسب کردند؟

دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه همه کلان مناطق در مسیر پیشرفت قرار دارند، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در سلامت معنوی، دانشگاه علوم پزشکی گیلان در زمینه مرجعیت علمی، دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و تبریز در زمینه همگرایی، دانشگاه‌های کاشان و تربیت حیدریه در پاسخگویی اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین الملی سازی، دانشگاه شیراز در مدیریت جامع کیفیت آموزش، دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و سمنان، البرز، اصفهان، ایلام و گناباد در نظام اعتبار بخشی امتیاز کامل کسب کردند.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا حسن‌زاده در نشست معاونین آموزشی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، گزارشی از روند پیشرفت برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی ارائه داد و گفت: این برنامه، یکی از فعالیت‌های محوری ماست و پیشرفت آن برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی به اصلاح و ابلاغ شیوه نامه اجرایی برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی اشاره کرد و افزود: ابلاغ رئیس کمیته کلان مناطق از سوی رئیس شورای کشوری-معاون آموزشی وزارت بهداشت صادر  و ابلاغ دبیران و اعضای کمیته با نظر رئیس کمیته کلان منطقه انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی گفت: در کلان منطقه یک در زمینه بین المللی‌سازی، در کلان منطقه ۲ در خصوص همگرایی و  اخلاق در آموزش علوم پزشکی، در کلان منطقه ۳ در زمینه کارآفرینی، کلان منطقه ۴ در مورد همگرایی و نقش محوری دانشگاه ها و طراحی و اجرایی سامانه مدیریت کلاس ها، در کلان منطقه ۵ در زمینه مدیریت جامع کیفیت آموزش، سلامت معنوی و کیفیت زندگی و سلامت روان بسیار خوب کار شده است.

وی ادامه داد: در کلان منطقه ۶ در خصوص کارگروه اخلاق، سلامت معنوی و تعهد حرفه ای، مدیریت کیفیت آموزشی، مرجعیت علمی ، اقدامات خوبی انجام شده است و در کلان منطقه ۷ در زمینه پاسخگوی اجتماعی و استخراج هزینه های دانشکده بهداشت با استفاده از روش تقلیلی مرحله ای ، کلان منطقه ۸ همگرایی، کلان منطقه ۹ در مورد کارگروه اقتصاد آموزش، کارآفرینی و پاسخگویی اجتماعی و سلامت معنوی و در کلان منطقه ۱۰ در خصوص بین المللی سازی، ایجاد دانشگاه سبطین و مدیریت جامع کیفیت آموزش خوب کار شده است.

به گفته وی، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در سلامت معنوی، دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مرجعیت علمی، دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و تبریز در همگرایی، کاشان و تربیت حیدریه در پاسخگویی اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین الملی سازی، شیراز در مدیریت جامع کیفیت آموزش، مازندران و سمنان، البزر، اصفهان، ایلام و گناباد در نظام اعتبار بخشی امتیاز کامل کسب کردند. 

دکتر حسن‌زاده تصریح کرد: بیشترین امتیاز مربوط به کلان منطقه ۷ و در مرحله بعد منطقه ۱ و ۸  است و کلان مناطق ۴ و ۵ و ۶ نیاز به تلاش بیشتر دارند. 

وی افزود: همه کلان مناطق مسیر رو به پیشرفت داشتند و امید است در سال جاری با بازنگری در برنامه‌های آموزشی، شاهد افزایش اثربخشی در برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha