نسیم مطهری، برگزارکننده نمایشگاه «دیار» به ایسنا، گفت: این نمایشگاه درواقع هنر پارچه و فابریک آرت است و نباید آن را با هنر نقاشی روی پارچه یکی انگاشت. نقاشی روی پارچه یکی از کارهایی است که در هنر پارچه انجام میشود.
او در خصوص موضوع این نمایشگاه بیان کرد: موضوع نمایشگاه، اصفهان روبهزوال است. هوای خوب و زیباییهایی که روزگاری اصفهان آنها را داشت و الآن یا ازبین رفتهاند و یا در حال نابودی هستند موضوع محوریِ آثار ارائه شده در این نمایشگاه «دیار» را تشکیل دادهاند.
این هنرمند جوان با اشاره به سنخیت نام نمایشگاه با موضوع آن، افزود: من اهل اصفهان هستم، در اصفهان به دنیا آمده و بزرگ شدهام و این نمایشگاه نیز به دلیل اینکه این شهر دیار من است با عنوان «دیار» نامگذاری شده است.
مطهری با بیان اینکه پارچه سازی و دوخت و کلاژ بر روی آثار انجام شده است، ادامه داد: ۱۶ اثر در نمایشگاه «دیار» ارائه شده است که بر پارچه متقال و تترون سفید خام به روش تایدای و روشهای دیگر رنگرزی شدهاند.
او با بیان اینکه نمایشگاهی با این سبک، در نوع خود در شهر اصفهان، بکر و جدید است، افزود: بهطور میانگین، آثار نمایشگاه «دیار» در ابعادی با طول و عرض ۵۰ سانتیمتر ترسیم شدهاند. بزرگترین اثر با طولی بیش از ۱۰۰ سانتیمتر و عرض ۷۰ سانتیمتر و کوچکترین آن در ابعادی با طول و عرض ۲۵ سانتیمتر ارائه شده است.
این بانوی هنرمند که پیشازاین نیز آثاری با این تکنیک را در نمایشگاه گروهی در آمریکا و نمایشگاه هنرهای زیبا بلاروس ارائه داده است، در خصوص فرایند تولید آثار نمایشگاه «دیار»، اضافه کرد: از اوایل امسال مشغول رنگرزی پارچهها شدم و از اواخر بهار بهصورت جدی و متمرکز فعالیتهای مربوط نمایشگاه را آغاز کردم.
او در پایان بیانیه نمایشگاه «دیار» قرائت کرد: من نقاش و چاپگر پارچه بودم و با ترکیب هر دو به آنچه که میبینید رسیدم. از آن پس غرق در رنگ و پارچه شدم و هرگز نجات نیافتم. شما با دنبال کردن رنگها، فرمها و خطوط میتوانید انحطاط اصفهان را ذرهذره دنبال کنید. زندهرودی که بود، شکافهایی که هست، و دیاری که روبهزوال است.
به گزارش ایسنا، علاقهمندان میتوانند برای بازدید از نمایشگاه «دیار» تا ۸ شهریورماه از ساعت ۱۶تا ۲۰ بعدازظهر به نگارخانه صفوی، واقع در اصفهان، خیابان خاقانی، جنب کوچه شماره ۳۱ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات