• شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۷:۱۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402060402478
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

وزیر بهداشت:

۴.۵میلیون نفر در کشور نابارورند/خدمات درمانی کامل در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود

۴.۵میلیون نفر در کشور نابارورند/خدمات درمانی کامل در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۴.۵ میلیون نفر در سطح کشور می‌توانند بارور شوند اما نابارور هستند.

بهرام عین اللهی روز شنبه چهارم شهریور ماه ۱۴۰۲ در نشست با نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج با بیان اینکه سلامت یکی از مهمترین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی است، افزود: امروزه قوی ترین حوزه سلامت منطقه با توجه به شاخص هایی از جمله امید به زندگی، مرگ و میر مادران باردار، مرگ و میر نوزادان و کنترل بیماریهای واگیر،  جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه حتی یک نفر هم نباید از استان کهگیلویه و بویراحمد برای درمان به بیرون از استان برود و هر دستگاهی که نیاز دارد در اختیارشان قرار می‌دهیم و کمک می‌کنیم، اظهارکرد: ۲۴۰ دستگاه پیشرفته در کشور توزیع کردیم و عمدتاً برای مناطق محروم هستند بنابراین نباید بیماران این استان مجبور به رفتن به شیراز شوند. باید خدماتی که در سایر استانهاست در یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد بصورت کامل و مجهز فراهم شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: در خصوص نیروی متخصص اولویت شما با نیروهای بومی باشد چرا که غیر بومی‌ها به هر دلیل یک روزی از این استان باز می‌گردند.

عین‌اللهی با تعریفی از درمان اولیه و درمان ثانویه تصریح کرد: درمان ثانویه در خصوص جراحی قلب و ارتوپدی و سایر اقدامات دیگر است باید به سمتی حرکت  کنیم که خدمات بیمارستانی کامل باشد.

وی ادامه داد: باید در خود یاسوج کاملا مجهز باشید هیچ چیزی نباشد که در جای دیگری وجود داشته باشد و در یاسوج نداشته باشید هزینه‌ها را در یک جا متمرکز کنید بهتر است چند مرکز مجهز و کامل در خود یاسوج باشد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه یک بیمارستان لوکس در یاسوج دارید، عنوان کرد: به معاونان خود اعلام می‌کنم تا هر نیازی باشد برآورده کنند برخی از مسائل منطقه‌ای و جغرافیایی را هم کنار باید گذاشت.

عین اللهی تاکید کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد حتی می‌تواند پذیرای گردشگری سلامت باشد چراکه شرایط و آب و هوای بسیار خوبی در این استان وجود دارد که در بسیاری از جاهای کشور نیست، شیراز قطب گردشگری سلامت است البته این استان حتی می‌تواند از شیراز هم بهتر باشد.

وی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد حتی می‌تواند در بحث تجارت دارو جایگاه خوبی باشد، اظهارکرد: این استان معدن داروهای گیاهی است می‌توان از این حیث بحث توسعه تجارت دارویی را هم داشته باشید صنایع دارویی باید در این استان شکل گیرد زیرا تپه‌ها و مراتع بسیار خوبی برای کشت گیاهان دارویی دارید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت هم اکنون ۶۷ دانشگاه و دانشکده، با ۲۲ هزار عضو هیئت علمی، ۸۵۰ مرکز تحقیقات و ۲۷۰ هزار دانشجو در سطح کشور دارد.

۴.۵میلیون نفر در کشور نابارورند/خدمات درمانی کامل در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود

عین اللهی افزود: ۴۰درصد لوازم و تجهیزات موردنیاز پزشکی را در کشور می سازیم و ۹۹ درصد داروی مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود.

وی اظهارکرد: در شروع دولت روزی ۵۰ هزار بیمار کرونایی داشتیم، ۲۰ هزار بیمار بستری، ۸ هزار حال بد داشتند و بالای ۷۰۰ نفر مرگ و میر ثبت می شد که با این وضعیت دولت سیزدهم را تحویل گرفتیم. با همت دولت واکسن به کشور سرازیر شد و روزانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار واکسن تزریق می شد و فوتی های ناشی از کرونا کاهش یافت و نهایتا به صفر رسید. ۱۵۵ میلیون نفر را واکسن زدیم و هم اکنون نیز ۵۰ میلیون واکسن ذخیره داریم.

وزیر بهداشت با اشاره به انجام کار بزرگ طرح بیمه همگانی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح به مردم فقیر و سه دهک جامعه بصورت رایگان خدمات سرپایی و بستری ارائه می شود، اعتبارات لازم گذاشته شد و اختصاص می یابد. دو دهک بعدی نیز  بیمه رایگان شدند.

عین اللهی تصریح کرد: در زمینه سبک زندگی در کشور مشکلاتی داریم، سبک زندگی که غربی ها به ما داده اند، مضر است و در این زمینه طرحی را شروع کرده ایم و هدف از اجرای این طرح سلامت خانواده است.

وی با اشاره به شروع طرح پزشک خانواده در ۹۱ شهرستان کشور ادامه داد: در این طرح برای هر نفر یک پرونده سلامت تشکیل می شود و ۹۵ درصد هزینه ها از طریق بستری  و جزو سه دهک نباشند، تقبل خواهد شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه امروزه یکی از تهدیدهای بزرگ کشور پیری جمعیت است، تاکید کرد: متاسفانه کشور در اوایل انقلاب رشد جمعیت بالای ۴ درصد داشت که بدلیل سیاست‌های غلط و کنترل جمعیت هم اکنون این رشد به یک درصد رسیده است. در صورتی که طی پنج ۶ سال آینده کار مثبتی انجام نشود، جوانی جمعیت را از دست دهیم دیگر هیچ کاری نمی توانیم انجام دهیم و با مشکلاتی مواجه خواهیم شد که در این زمینه نیازمند همکاری امامان جمعه و جماعات سراسر کشور برای تشویق مردم هستیم و جوانی جمعیت را کار اساسی خود قرار داده ایم.

عین اللهی بیان کرد: در سطح کشور چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر وجود دارد که می توانند باردار  شوند، اما نابارور و نازا هستند، مراکزی در سطح برای درمان زوج های نابارور ایجاد کرده ایم که رویکرد ما در سطح کشور تشویق به فرزندآوری و جوانی جمعیت است و اگر بهورزی تعداد زنان باردار تحت مدیریت افزایش پیدا کند تشویق خواهند شد. البته این مهم تنها از دست وزارت بهداشت بر نمی آید و باید مشوق ها نیز پرداخت شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha