به گزارش ایسنا، دکتر روحالله فتحی در نشست خبری بیست و چهارمین کنگره بینالمللی رویان که امروز در پژوهشگاه رویان برگزار شد، گفت: این کنگرهها هر ساله در شهریورماه توسط پژوهشگاه رویان برگزار میشوند و امسال نیز بیست و چهارمین کنگره بینالمللی تولیدمثل و نوزدهمین کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی و هجدهمین سمینار پرستاری و مامایی برگزار میشود.
دبیر اجرایی بیست و چهارمین کنگره و جشنواره بینالمللی رویان در مورد آثار پذیرفته شده توسط دبیرخانه کنگره، اظهار کرد: دبیرخانه کنگره امسال ۳۶۹ طرح پژوهشی در سه زمینه علمی دریافت کرده است که در حوزه پزشکی تولیدمثل ۱۹۵ طرح به صورت پوستر و ۱۲ طرح به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد. در حوزه کنگره سلولهای بنیادی ۹۹ طرح به صورت پوستر و ۹ طرح به صورت سخنرانی ارائه میشود. در سمینار پرستاری و مامایی نیز ۳۱ طرح به صورت پوستر و ۳ طرح به صورت سخنرانی پذیرفته شدهاند.
وی اظهار کرد: وزرات بهداشت امتیاز بازآموزی ۱۰ را برای کنگره پزشکی تولیدمثل و کنگره سلولهای بنیادی در نظر گرفته است.
معاون آموزشی پژوهشگاه رویان با بیان اینکه کنگره امسال به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود، گفت: علاوه بر اینکه سخنرانان به صورت حضوری و مجازی سخنرانی خواهند داشت، شرکتکنندگان نیز به صورت حضوری و مجازی میتوانند از برنامههای علمی بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: امسال ۱۰۲ سخنران داخلی و خارجی در سه برنامه علمی خواهیم داشت. ۷۷ سخنران داخلی و ۲۵ سخنران خارجی از ۱۵ کشور مشارکت خواهند داشت. همچنین امسال نیز از حمایت مراکز علمی و شرکتهای دارویی و تجاری فعال در حوزه پزشکی برخوردار هستیم و ۴۰ مرکز داخلی و خارجی حامیان علمی معنوی و مادی پژوهشگاه رویان هستند.
فتحی با اشاره به برگزاری چهار روزه کنگره، خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه این کنگره امسال در محل پژوهشگاه رویان برگزار میشود، کنگره در ۴ روز برگزار خواهد شد. کنگره سلولهای بنیادی از روز سهشنبه ۷ شهریور ماه ساعت ۷ و نیم صبح بازگشایی میشود و دو روز ادامه خواهد داشت. روز پنجشنبه نهم شهریورماه کنگره تولیدمثل افتتاح خواهد شد. علاوه بر این، افتتاحیهای نیز برای جشنواره رویان خواهیم داشت.
وی افزود: امسال نیز برنامههای جنبی کنگره مانند مسابقه بهترین خواننده پوستر، بهترین شنونده سخنرانیها و ... همانند سالهای قبل برگزار خواهد شد. همچنین امسال طی داوریهایی که انجام گرفته به صورت خاص، سه طرح برگزیده از بین ۳۶۹ طرح رسیده در سه حوزه پزشکی تولیدمثل، سلولهای بنیادی و زیستفناوری انتخاب شدهاند.
انتهای پیام
نظرات