• شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402060401871
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان:

معیشت مردم کهگیلویه و بویراحمد به سیستم بانکی گره خورده است

معیشت مردم کهگیلویه و بویراحمد به سیستم بانکی گره خورده است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در این استان حتی معیشت مردم هم به بانک‌ها و سیستم بانکی گره خورده است.

«منصور دانش آموز» در جمع خبرنگاران افزود: تسهیلاتی که در استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخت می‌شود، عمدتاً از محل منابع داخلی و جمع آوری شده خود بانک است.

وی اظهار کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد بیشترین نسبت تسهیلات تکلیفی پرداختی که عمدتاً مرتبط با نهادهای حمایتی است به نسبت کل تسهیلات پرداختی را در کشور دارد (این نسبت گاهاً تا ۶۳ درصد هم می‌رسد) و عمدتا از محل تسهیلات نهادهای حمایتی است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: این آمار از لحاظی ناراحت کننده و از لحاظی خوشحال کننده است. آمار نگران کننده به این جهت است که نشان‌دهنده محرومیت در استان است و در واقع استان کهگیلویه و بویراحمد با محرومیت اقتصادی مواجه است.

دانش آموز تصریح کرد: در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ منابع قابل تخصیص شبکه بانکی استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۳ هزار و ۷۹۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بوده که در آن مقطع تسهیلات پرداختی ۱۴ هزار و ۸۶۲ میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان شد که نسبت به پرداخت تسهیلات به منابع ما ۱۰۸ درصد بود این درحالی که است که هیچ بانکی حق ندارد بیش از منابع تسهیلات بدهد.

وی ادامه داد: طی اسفند ماه سال گذشته، ۱۹ هزار و ۵۵۰ میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان مانده منابع ما بود که ۲۱ هزار و ۸۲۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداختی بانکی استان بوده که ۱۱۲ درصد نسبت تسهیلات به منابع استان بوده است.

معیشت مردم کهگیلویه و بویراحمد به سیستم بانکی گره خورده است
دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تا تیرماه امسال میزان منابع قابل تخصیص استان ۲۰هزار و ۳۸ میلیارد و  ۴۰۰ میلیون تومان بود و در همین مقطع ۲۳ هزار و ۶۲۵ میلیارد و  ۸۰۰ میلیون تومان مانده تسهیلات شبکه بانکی بود و میزان مصارف به منابع استان ۱۱۸ درصد بود.

دانش آموز تاکید کرد: در مجموع منابعی که طی یک ساله ۱۴۰۱ و پنج ماهه ۱۴۰۲ جذب کرده ایم که نسبت تسهیلات پرداختی به منابع خیلی بیشتر بوده است و از نظر سیستم بانکی کل بانک‌های استان خوب عمل نکرده اند.

وی اظهارکرد: در خصوص پرداخت وام ازدواج عملکردها خوب بود و این استان یکی مانده به آخر نبودیم. در این باره یک شفاف سازی داشته باشم، طبق قانون بانک‌ها مختار هستند افرادی را که طی مدت دو هفته پس از تعیین شعبه مراجعه ای به بانک ندارند را حذف کنند، اگر ما در استان این کار را انجام می‌دادیم خیلی ها نوبت‌شان حذف می‌شد و این با توجه به شرایط مردم استان اجحاف به آنها بود.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بقیه استان‌ها عملا این افراد را حذف می‌کردند و همین هم رتبه و عملکرد آنها در ارائه تسهیلات ازدواج خوب نشان می‌داد. طی اسفند ماه ۱۴۰۱ در زمینه پرداخت وام ازدواج، ۷۲.۶۸ درصد افراد متقاضی را پرداخت کردیم و رتبه دو کشور را در کشور کسب کردیم.

دانش آموز تصریح کرد: در ۱۴۰۰ و در سفر اول رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد مصوب شد ۷۰۰میلیارد تومان تسهیلات ازدواج در استان پرداخت شود که در همان سال یک هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان بانک های استان تسهیلات ازدواج پرداخت کردند.

وی عنوان کرد: باور کنید بانک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به شرایط استان، بهترین عملکرد را در کشور دارند، در این استان به واسطه مشکلات و موانعی که هست فراتر از مصوبه ها در حوزه بانکی برای خدمت به مردم گام برداشته شده است.

به گزارش ایسنا، دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: میزان معوقات بانک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به میانگین کشوری بالاست اما مطالبات معوق کلان طی سه چهار سال اخیر وصولی‌های خوبی داشته ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha