مسعود اسدی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: زنجیره سدهای کارون در خوزستان قرار دارد اما مدیریت سد گتوند که آخرین حلقه زنجیره سدها در رودخانه کارون است، همچنان با شرکت آب نیرو در تهران است.
وی افزود: این شرکت منابع آبی را در خوزستان صرفا با نگاه برقمحور استفاده میکند و نگاهی به بخش کشاورزی و آیندهای که ممکن است شرایط دشوار شود ندارد.
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: میزان خروجی آب از این سد حدود ۷۰۰ متر مکعب بر ثانیه است در حالی که بیشترین میزان نیاز پایین دست حداکثر ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه است و این کار صرفا با نگاه برق محور در حال انجام است.
درخواست از استاندار برای پیگیری واگذاری مدیریت سد به سازمان آب و برق
اسدی عنوان کرد: این مجموعه باید نسبت به استفاده از منابع آب استان خوزستان نهایت دقت و توجه را داشته باشد زیرا اگر در پاییز با کاهش نزولات آسمانی مواجه شویم در حوضه کارون با تنش آبی جدی مواجه خواهیم شد.
وی افزود: وزارت نیرو باید این رویه و رویکرد را تغییر دهد تا در ادامه سال و به ویژه در پاییز با مشکل کمبود آب در حوزههای مختلف به خصوص کشاورزی مواجه نشویم.
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان خاطرنشان کرد: همچنین از استاندار خوزستان درخواست داریم تا اقدامات لازم برای واگذاری مدیریت بهرهبرداری از سد گتوند به سازمان آب و برق خوزستان را انجام دهد زیرا به هیچ وجه منافع استان در این نیست که پس از سالها مدیریت این سد در اختیار شرکت آب نیرو باشد.
انتهای پیام
نظرات