• جمعه / ۳ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402060301714
  • خبرنگار : 50536

استاندار آذربایجان شرقی:

۲۴۰ روستای آذربایجان‌شرقی به آب شرب پایدار دسترسی پیدا کردند/ دیواری بین دولت و مردم وجود ندارد

۲۴۰ روستای آذربایجان‌شرقی به آب شرب پایدار دسترسی پیدا کردند/ دیواری بین دولت و مردم وجود ندارد

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: به دلیل بارش کم در اکثر روستاها تنش کم آبی وجود داشت که در هفته‌ی دولت ۲۴۰ روستا به آب شرب پایدار دسترسی پیدا کردند.

عابدین خرّم، جمعه، سوم شهریور ماه در سخنرانی پیش از نماز جمعه تبریز، به مناسبت گرامیداشت هفته‌دولت، گفت: شهیدان رجایی و با هنر در شرایطی دولت تشکیل دادند که دولت قبل از آن دولت لیبرالی بود که این شهیدان به عنوان دولتمردان تراز انقلاب تبلور جریان فکری و مدیریتی انقلاب اسلامی بودند و توانستند در چنین شرایطی این دولت را تشکیل دهند.

 وی افزود: دولت سیزدهم با تأسی از این شهیدان با همان روش و منش با استعانت از خداوند و با پشتیبانی مردم، ساختن ایران قوی را اعلام کرده و ویژگی‌های مدیریت جهادی، ساده زیستی، مردمی بودن، اخلاص، مبارزه در مقابل استکبار، نهراسیدن از مشکلات، دولت پاسخگو، و دولتی که علاوه بر روشن بینی استقامت کافی دارد و این ویژگی‌ها را عنوان شاخصه‌های فکری در این کشور راه انداخته و در این مسیر گام بر می‌دارد.

وی با بیان اینکه طی دو سال اخیر اقدامات و خدمات این دولت در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب بوده، ادامه داد: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب گام دوم اولا باید تمام تجربیات ۴۵ سال قبل را استفاده کند، ثانیا برای اعتلای ارزش‌های انقلاب و خدمتگزاری بدون منت به مردم تلاش مضاعف داشته باشد و دولتی پاسخگو که مشکلات موجود را بدون اینکه از آنها فرار کند با احترام حل نماید.

وی با اشاره به اینکه این دولت وظیفه ساماندهی مشکلات را دارد، گفت: این دولت باید اعتماد مردم که در انقلاب اسلامی مضاعف شده دوباره پررنگ‌تر کند و خدمت بی منت برای مردم را در تمام کشور به عنوان یکی از اصلی‌ترین وظایف سرمشق خود قرار داده و با پیروی از شهیدان باهنر، رجایی و سردار سلیمانی به این وظایف عمل کند.

  خرّم یادآور شد: هیچ دیواری بین دولت و مردم وجود ندارد مردمی بودن بزرگترین افتخار برای حل مسائل و مشکلات است و همه‌ی دستگاه‌ها باید با تمام وجود در خدمت مردم بوده و مشکلات لاینحل را که یکی از مطالبات مردم و اهداف دولت سیزدهم است یکی پس از دیگری حل کنند.

وی با بیان اینکه طی دوسال اخیر در ۲۵۰۰ کیلومتر راه‌های اصلی، راه‌های روستایی و راه‌های بین شهری ناقص مانده بود که در حال اجرا است، گفت: در راه‌های روستایی ۷۵۰کیلومتر زیر آسفالت، ترمیم و احداث اتفاق افتاده و شاهراه تبریز_مرند، مرند_جلفا و مرند به سه راه اغلو در حال انجام بوده که تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

 استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: اتوبان تبریز_ ارومیه و هشترود_مراغه که یکی از پروژه‌های ناقص است در حال احداث بوده و روکش‌های آسفالت در این مسیرها نیز در دست اقدام است.

وی با اشاره به اینکه در تبریز حدود یک ماه تنش آبی به اوج خود رسید، گفت: علیرغم اینکه سد نهند به صورت کامل خشک شده در حالی که آب هفت شهرک و ۳۲۰ هزار نفر از آن سد تامین می‌شد با فعالیت‌های شبانه روزی جهادی در عرض دو ماه ۳۶کیلومتر انتقال خط لوله هم از طریق ۳۰ چاه‌ که در دامنه سهند و در منطقه سعید آباد در مدار قرار گرفته بود به شبکه وصل شدند و هم از انتقال بخشی از آب زرینه رود و بخش دیگر نیز با قطع آب شرب برخی کارخانجات آب پایدار در دسترس مردم قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در ۱۵شهر استان تنش آبی وجود داشت، بیان کرد: با پیگیری‌های وزیر نیرو و نماینده مقام معظم رهبری در استان این تنش با تخصیص هزار میلیارد تومان حل شده و اکنون تنها دو شهر استان از آب پایدار برخوردار نیستند.

وی با اشاره به اینکه استان از لحاظ کشاورزی در تأمین گوشت، مرغ و برخی فرآورده‌های پروتئینی ۳۰ درصد کمبود وجود داشت، افزود: به برکت ورود بخش خصوصی و تسهیلات اختصاص یافته این کمبود به صفر رسیده و دیگر نیازی به تأمین این محصولات از استان‌های همجوار نیستیم.

خرّم خاطر نشان کرد: با فعالیت و کار تحقیقاتی توسط کارشناسان مجرب در استان به عنوان استانی که به وجود دیم‌زار معروف است، بعد از سال‌ها برخی کشاورزان توانستند در دیم‌های خود از هر هکتار سه تن محصول برداشت کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: برای اولین بار در استان ۳۳۰۰ تن با این وضعیت هوا و خشکسالی از کشاورزان گندم خرید شده و پیش‌بینی می‌شود این مقدار به ۴۰۰هزار تن افزایش پیدا کند که در طول هشت سال اخیر یک رکورد برای استان محسوب می‌شود.

 وی با بیان اینکه به مناسبت هفته‌ی دولت ۱۰۵ مدرسه ۳۳۲ کلاسه که ناقص بودند به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: این مدارس عمدتا مدارس سنگی و کانکسی بالای ۱۰ نفر هستند و برای برچیده شدن این مدارس تلاش می‌کنیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی عنوان کرد: در طول یک سال گذشته هشت دستگاه سی تی اسکن، سه دستگاه ام آر آی و هفت دستگاه رادیولوژی پرتابل به شهرهای محروم استان تعلق گرفته‌است.

 وی با بیان اینکه تبریز یکی از استان‌های صنعتی است اما به دلیل حلقه‌ی ناتمام تولید نیازهای صنعتی و زنجیره‌ی ناقص در ارزش افزوده‌ی تولید دچار مشکل بود، گفت: با نگاه دولت و بخش خصوصی و طی نشست‌های کارشناسی در سفر نخست رئیس‌جمهور بیش از ۳۰همت و در سفر دوم ۴۵همت به استان تعلق گرفته‌است.

وی ادامه داد: در هفته‌ی دولت ۹۰واحد توسعه‌ای با ۸۰۰۰ میلیارد تومان با ایجاد ۴۸ هزار اشتعال افتتاح می‌شود و گره صنعتی استان را در تکمیل زنجیره‌ها و ارزش افزوده حل کرده و در تولید صادرات و آورده‌ی ارزی به یک اتفاق عظیم خواهد رسید.

وی با بیان اینکه ۲۰۰۰ واحد مسکونی در استان که یکی از دغدغه‌های اصلی مردم است تأمین شده، گفت: در سه شهرک تبریز، مناطق ناکارآمد و مناطق حاشیه‌نشین که از لحاظ مسکن ضعیف بوده طبق برنامه‌ریزی‌ها ۸۰هزار واحد در پهنه‌ی جغرافی دست ساخت است و هر کدام با پیشرفت ۹۰ و ۳۰درصد یکی پس از دیگری افتتاح خواهند شد.

وی اظهار کرد: در هفته‌ی دولت ۲۶۰۰ واحد به صورت کامل افتتاح و تحویل مردم داده خواهد شد و همچنین ۱۳۳۵ پروژه‌ی نیمه تمام که سال‌های سال ناقص مانده بود با همراهی مردم و بخش خصوصی و تسهیلات دولتی با هزینه ۲۱ هزار میلیارد تومان در این هفته افتتاح خواهد شد، که در توسعه و رشد استان اقدام کم نظیری است.

وی با بیان اینکه هر ماه هزار هکتار زمین زیر تحت پوشش آبیاری نوین قرار می‌گیرد، گفت: با این نوع آبیاری تولید محصولات استان در هر سال به دو میلیون تن رسیده است.

وی ادامه داد: هشت سد پایاب از جنوبی‌ترین تا شمالی‌ترین نقطه استان از جمله میانه، ملکان، مرند، جلفا، عجب شیر، ورزقان و کلیبر در حال تکمیل شدن است.

وی با اشاره تسهیلات اختصاص یافته به اشتغال بخش خانگی در روستاها اشاره و اظهار کرد: ۱۲۰۰ میلیارد برای بخش‌های کوچک از منابع تبصره ۱۸ منظور شده که در بحث اشتغال اقدام اساسی و بنیادی‌ است.

وی یادآورشد: در بخش عمران روستایی ۵۱۱ واحد در هفته دولت افتتاح خواهد شد که به منظور جلوگیری از مهاجرت مردم به روستا تاثیر بسزایی دارد.

وی در پایان تصریح کرد: دولت سیزدهم از لحاظ دیپلماسی و سیاست تنش‌زدایی با همسایگان یکی از بی نظیرترین دیپلماسی دولت‌های بعد از انقلاب است که رشد و توسعه ارتباط با جهان اسلام و جهان شرق را در اولویت خود قرار داده‌است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha