گربنیکوو بوریس اول شهریور پس از پیروزی شاگردانش مقابل ازبکستان، افزود: عدم رسیدن به هدف باعث شروع ضعیف تیم قزاقستان در بازی مقابل ازبکستان شد و نتیجه ست اول را به حریف واگذار کردیم.
سرمربی تیم ملی والیبال قزاقستان ادامه داد: از ست دوم به بعد با کنترل بازی به نتیجه مدنظر دست یافتیم.
بوریس با اشاره به قرار گرفتن در گروهی سخت با تیمهای چین و اندونزی در مرحله مقدماتی اظهار کرد: مسیر سختی داشتیم و اکنون برای رسیدن به موفقیت آماده هستیم.
کاپیتان تیم ملی والیبال قزاقستان نیز در پایان مسابقه با ازبکستان گفت: ابتدای مسابقه، حریف را ساده گرفتیم و یک ست باختیم.
نودیرخان کادیرخانووف تصریح کرد: از نظر روانی مسابقه را خوب شروع نکردیم و ابتدای بازی حریف را ساده و آسان گرفتیم.
وی افزود: همین ساده گرفتن، باعث از دست رفتن ست اول شد اما از ست دوم بازی خودمان را ارائه و به نتیجه مدنظر دست یافتیم.
به گزارش ایسنا، تیم قزاقستان با برتری مقابل ازبکستان امیدش برای کسب جایگاه بهتر زنده ماند.
انتهای پیام
نظرات