ابوالفضل زارع کمالی، دبیر اجرایی مدرسه تابستانه علوم انسانی دوران و دبیر مجمع اسلامی دانشگاه اصفهان در گفتوگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر گفت: ناظر به آسیب شناسی در دوران شیوع کرونا، دانشجویان به لحاظ اندیشهای در یک خلاء گفتمان منسجم قرار گرفتند. از اینرو، اکنون زمان آن است که به لحاظ فکری دانشجویان بتوانند به وضعیتهای سابق بازگردند و برای اینکه چنین اتفاقی رخ دهد، ما در یک پروژه مشترک فکری، مدرسه تابستانه علوم انسانی را راهاندازی کردیم.
زارع کمالی ادامه داد: «مدرسه تابستانه علوم انسانی دوران» تلاشی است برای درک خوانشهای متفاوت و تقویت مبانی تئوریک و فهم عمیق روندهای شکل گرفته ایران معاصر با پرداختن به سه حوزه سیاست، تاریخ و علوم اجتماعی.
دبیر اجرایی مدرسه تابستانه علوم انسانی دوران، با بیان اینکه در این مدرسه تابستانه، برای دانشجویان برنامههای جانبی حول موضوعات علومانسانی و رسانه طی کارگاهها و درسگفتارهای مختلفی ارائه میشود، افزود: مدرسه دوران، ناظر به فهم اکنونِ ایران و دریافتن ریشههای تاریخی پدیدههای آن است. امیدوار هستیم فهم عناصر حیاتی، امتداد وضع کنونی و تحلیل آینده، روند فعلی به واسطه مطالعه و بررسی جنبههای مختلف مسائل علومانسانی، صورت پذیرد.
وی خاطر نشان کرد: پس از اتمام فرآیند میدانی مدرسه، یکسری از فعالیتها بهصورت مجازی پیش خواهد رفت. علاوه بر این، در طول مدرسه ما آموزشهایی را از نظر ژورنال و مقاله نویسی ارائه خواهیم کرد.
گفتنی است که تاریخ برگزاری مدرسه از ۴ تا ۹ شهریورماه است و بازه اصلی کلاسها از ساعت ۳ تا ۷ بعدازظهر تعریف شده است.
علاقمندان برای ثبت نام اولیه در «مدرسه تابستانه علوم انسانی دوران» میتوانند به آدرس https://survey.porsline.ir/s/V۴obOvqF مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات