• چهارشنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402060100381
  • خبرنگار : 71402

معضل ریشه‌دار «آزار، اذیت‌ و قلدری» در ارتش ژاپن

معضل ریشه‌دار «آزار، اذیت‌ و قلدری» در ارتش ژاپن

گزارش جدیدی از ارتش ژاپن نشان می‌دهد که فرهنگ آزار و اذیت و ترس ریشه‌دار است و مقامات وعده اصلاحات و «اقدامات شدید» را داده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه ان‌.اچ.‌کی، این گزارش به سفارش وزارت دفاع ژاپن و توسط هیئتی از کارشناسان شامل وکلا و پزشکان تهیه شده است. این یافته‌ها بخشی از یک تحقیق بزرگ‌تر در مورد ادعاهای آزار و اذیت در نیروهای دفاع از خود ژاپن ژاپن (SDF)، از جمله توسط رینا گونوی، افشاگر و نظامی سابق ژاپن است.

این گزارش که به تازگی منتشر شد، ۱۳۲۵ مورد گزارش آزار و اذیت را بررسی کرده است. بیشتر موارد «آزار و اذیت مرتبط با قدرت»، به معنای قلدری در محل کار یا سایر موارد سوء استفاده از قدرت بوده است، در حالی که حدود ۱۲ درصد هم موارد آزار و اذیت جنسی بوده است.

در این گزارش آمده است که بیش از ۶۴ درصد از قربانیان هرگز با مشاور ملاقات نکرده‌اند و بسیاری از آنها می‌گویند که فکر نمی‌کنند انجام این کار باعث بهبود وضعیت آنها شود.

از بین کسانی که هرگز به دنبال مشاوره نبودند، نزدیک به ۱۳ درصد گفتند که صحبت کردن درباره اتفاقات دشوار است و محیط برای کمک گرفتن مساعد نیست. ۱۰ درصد دیگر هم به ترس از تلافی یا مواجهه با دیگر سوء رفتارها در محل کارشان اشاره کردند. برخی هم گفتند که به خدمات مشاوره‌ای موجود اعتماد ندارند.

بر اساس این گزارش، حتی کسانی که به دنبال مشاوره بودند، فایده چندانی ندیده‌اند. بسیاری گفتند که احساس می‌کنند مشاوران و دفاتر SDF تمایلی به رسیدگی به پرونده‌های آنها ندارند، و محیط باعث می‌شود که آنها برای مشاوره بیشتر احساس ناراحتی کنند.

این گزارش نشان می‌دهد که بسیاری گفتند که احساس کردند توسط مشاوران «دست به دست شدند» یا «در زباله‌دانی انداخته شدند.» برخی گفتند که پس از گزارش آزار و اذیت خود، حتی پس از ملاقات با مشاوران، هرگز پاسخی از نیروهای دفاع از خود ژاپن دریافت نکردند.

شبکه خبری سی‌ان‌ان برای دریافت اظهارنظر با ارتش ژاپن تماس گرفت.

یاسوکازو هامادا، وزیر دفاع ژاپن به این گزارش واکنش نشان داده و گفت: «ما اذعان داریم که آزار و اذیت برای نیروهای دفاع از خود مخرب است. ما می‌خواهیم براساس توصیه‌ها، برای ایجاد سازمانی که به هیچ وجه آزار و اذیت را تحمل نمی‌کند، اقدام قاطعانه‌ای انجام دهیم. به فوریت نیاز است که اقدامات اساسی در نظر گرفته شود و در اسرع وقت اجرایی شود.»

ارتش ژاپن در یک سال گذشته تحت نظارت عمومی و ملی بوده و رینا گونوی، سرباز سابق ارتش ژاپن، رهبری این کار را برای ایجاد تغییر بر عهده داشت. گونوی می‌گوید که او به ‌مدت بیش از یک سال در حین خدمت در ارتش ژاپن، به ‌طور روزانه مورد آزار جنسی فیزیکی و کلامی قرار گرفت و در ژوئن ۲۰۲۲ وقتی از ارتش ژاپن جدا شد، با خود عهد کرد که شکنجه‌گران خود را به دست عدالت بسپارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha