طالب محمدی در گفتوگو با ایسنا با اعلام خبر این موفقیت ارزشمند، اظهار کرد: در نهمین دوره جشنواره نوجوان خوارزمی دانش آموزان دوره اول متوسطه استثنایی، دوره اول متوسطه پیش حرفهای و دانشآموزان تحت آموزش تلفیقی فراگیر استان شرکت کردند.
محمدی با بیان اینکه امسال برای اولین بار دانش آموزان با نیازهای ویژه در این جشنواره حضور یافتند، افزود: مهنا بهمنی و تینا محمودی دانش آموزان نیاز ویژه ذهنی پایه هفتم دوره اول متوسطه پیش حرفه ای بهاران سنندج با صرف فعل خواستن توانستن است حائز این افتخارآفرینی برای دانش آموزان استثنایی استان شدند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان اعلام کرد: این دانش آموزان توانمند در محور بازارچه های کسب و کار دانش آموزی موفق به کسب این مقام ارزشمند کشوری شدند.
وی با بیان اینکه 8 دانش آموز استان در 5 محور جشنواره به مرحله کشوری راه یافتند، افزود: دانش آموزان نیاز ویژه ذهنی در محور دست سازه(تیم دو نفره)، در محور بازارچه(تیم دونفره)، در محور فرهنگ و هنر، تربیت بدنی دختر، تربیت بدنی پسر، و دانش آموز آسیب دیده شنوایی در محور زبان و ادبیات فارسی به این مهم دست یافتند.
محمدی با برشمردن جشنواره خوارزمی بەعنوان بزرگترین رویداد علمی – پژوهشی و مهارتی دانش آموزان دوره اول متوسطه اظهار کرد: این جشنواره با هدف کمک به دانش آموزان در هویت یابی، توسعه توانمندیها، فرصت آفرینی برای شناسایی استعدادها و هدایت تحصیلی و شغلی برگزار شد.
محمدی گفت: این جشنواره در راستای اجرای راهبرد کلان 8 نقشه جامع علمی کشور، راهکار 1- 16سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بند 1-2-13 برنامه درسی ملی با موضوع برنامهها و رویدادهای کیفیت بخشی و بهبود فرآیندهای یاددهی- یادگیری برگزار شد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان مدرسه محوری، پژوهش محوری، مشارکت پذیری و موقعیت محوری را اصول حاکم در برگزاری تمام مراحل این جشنواره عنوان کرد.
محمدی در ادامه گفت: در این دوره از جشنواره دانشآموزان با نیازهای ویژه در محورهای 13 گانه از جمله قرآن و معارف اسلامی، پژوهش، زبان و ادبیات فارسی، فرهنگ و هنر، سلامت و تربیت بدنی، دستسازه، بازارچههای کسب و کار دانش آموزی و برنامه نویسی، علوم انسانی و مطالعات اجتماعی، ریاضیات، علوم تجربی زبانهای خارجی، آداب و مهارت زندگی و بنیان خانواده شرکت کردند.
انتهای پیام
نظرات