• یکشنبه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402052918406
  • خبرنگار : 50163

انتقاد از بلاتکلیفی در مرمت گنبد آستان مقدس امامزاده اسماعیل (ع) شناط

انتقاد از بلاتکلیفی در مرمت گنبد آستان مقدس امامزاده اسماعیل (ع) شناط

ایسنا/زنجان معاون فرماندار ابهر از بلاتکلیفی مرمت گنبد آستان مقدس امامزاده اسماعیل (ع) شناط انتقاد کرد و گفت: انتظار از مسئولان مربوطه در حوزه مرمت این نبود و باید تکلیف شرایط موجود روشن شود.

اکبر طاهری‌زاده ظهر امروز (۲۹ مردادماه) در اولین جلسه انجمن‌های میراث فرهنگی ابهر، با بیان اینکه از برخی از اتفاقات مربوط به میراث فرهنگی در حفاظت از آثار ملی شهرستان ابهر در نواحی و روستاهای تابعه گله‌مند هستیم، عنوان کرد: یکی از تاکیداتی که در شهرستان به ویژه در ایام نوروز سال گذشته برای معرفی ابهر به گردشگران وجود داشت تهیه و عرضه برندی توسط میراث فرهنگی و گردشگری بود اما هیچ اقدامی در این حوزه انجام نشد.

وی با اشاره به وجود قلعه‌تپه در ابهر که در فهرست آثار ملی نیز قرار دارد، تاکید کرد: یکی از پروفسورهای باستان‌شناس کشور وقتی از این قلعه بازدید کرد قدمت این تپه را ۵۰۰۰ سال برآورد کرد لذا باید به خوبی از آن حفاظت شود؛ چراکه این مکان تاریخی هویت ابهر است.

طاهری‌زاده از بلاتکلیفی مرمت گنبد آستان مقدس امامزاده اسماعیل (ع) شناط انتقاد کرد و گفت: انتظار از مسئولان مربوطه در حوزه مرمت این نبود و باید تکلیف شرایط موجود روشن شود.

معاون فرماندار ابهر بر حفظ آثار باستانی و تاریخی شهرستان تاکید و اظهار کرد: در همین راستا فرمانداری به وظیفه قانونی خود در خصوص تحقق آئین‌نامه‌های دولتی و اجرای قوانین عمل کرده و  کوتاه نمی‌آید .

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ابهر نیز در ادامه این جلسه، با بیان اینکه هدف از تشکیل انجمن مشارکت مردم در حفظ و احیای میراث‌ فرهنگی و آثار باستانی و حفظ مباحث فرهنگی و اجتماعی آثار تاریخی و میراث‌فرهنگی است، گفت: ابهر یکی از شهرستان‌های غنی استان است که آثار تاریخی و میراث ناملموس زیادی را داراست که برای حفاظت از آن‌ها نیاز به همکاری دستگاه‌های مرتبط است.

امیر علی‌محمدی با توضیح اینکه برخی از آیین‌ها و آداب، بازی‌های بومی محلی و دیگر مباحث فرهنگی موجود در روستاها که یک اثر فرهنگی محسوب می‌شود می‌تواند با کمک  انجمن‌ها احیا شده و به صورت ملموس و غیرملموس ثبت شود، افزود: با مشارکت مادی و معنوی انجمن‌های میراث فرهنگی می‌توان برنامه‌های فرهنگی اجتماعی خوبی را در حوزه میراث فرهنگی برگزار کرد.

علی‌محمدی با توضیح اینکه دهیاری‌ها و بخشداری‌ها ظرفیت‌های خوبی هستند که با آموزش آنها می‌توان از بسیاری آثار تاریخی موجود در روستاها حفاظت کرد، متذکر شد: آیندگان ما باید متکی به تاریخ خود بوده و با وجود هویت ایرانی موجود، به خودباوری برسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha