• شنبه / ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402052817929
  • خبرنگار : 50180

آغاز بخش پژوهشی مسابقات کشوری دانش‌آموزی قرآن، عترت و نماز به میزبانی کرمانشاه

آغاز بخش پژوهشی مسابقات کشوری دانش‌آموزی قرآن، عترت و نماز به میزبانی کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه بخش پژوهشی مسابقات کشوری دانش‌آموزی قرآن، عترت و نماز از امروز (۲۸ مرداد)  به میزبانی کرمانشاه آغاز شد.

به گزارش ایسنا، میکائیل باقری مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، در حاشیه برگزاری این مسابقات، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بخش پژوهشی چهل‌ و یکمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان سراسر کشور از امروز (۲۸مرداد) به میزبانی کرمانشاه آغاز شده، گفت: این مسابقات تا ۳۱ مرداد با حضور دانش‌آموزان پسر منتخب تمامی استان‌ها در کرمانشاه برگزار خواهد شد.
 
باقری افزود: در روزهای یکم تا سوم شهریور ماه هم دانش‌آموزان دختر منتخب مرحله مقدماتی بخش پژوهشی مسابقات قرآن، عترت و نماز سراسر کشور در کرمانشاه با هم به رقابت خواهند پرداخت.

این مسئول با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن کریم در بخش پژوهشی با حضور ۶۵۰ نفر از دانش‌آموزان برگزیده مرحله مقدماتی سراسر کشور، گفت: این دوره از مسابقات با حضور ۳۶ داور بین‌المللی و ملی در کرمانشاه برگزار خواهد شد. 

وی با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز در کشور در دو بخش آوایی و پژوهشی، ادامه داد: مرحله نهایی بخش پژوهشی مسابقات قرآن، عترت و نماز شامل رشته‌های انشای نماز، صحیفه سجادیه، احکام، تفسیر، گفتمان مهدوی و نهج‌البلاغه است.

باقری یادآور شد: بخش آوایی این مسابقات هم شامل رشته‌های اذان، قرائت، حفظ، مداحی و دعاخوانی، هفته گذشته به میزبانی مشهد برگزار  شد.

به گفته باقری حدود ۵.۵ میلیون دانش‌آموز در مرحله آموزشگاهی در مسابقات قرآن، عترت و نماز کشور ثبت‌نام کرده‌ بودند.

وی در ادامه با بیان اینکه در کشور کمتر از ۵۰ هزار مربی پرورشی داریم، گفت: حدود ۶۰ هزار مربی پرورشی کم داریم.

 وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای جذب یازده هزار مربی پرورشی در کشور در سال جاری با همکاری سازمان استخدامی، گفت: با توجه به اینکه امسال تعداد زیادی مربی پرورشی در کشور بازنشسته می شوند، استخدام این حجم مربی پرورشی هم نمی‌تواند کمبودهای موجود را جبران کند.

وی اضافه کرد: وزیر آموزش و پرورش به دنبال این است پردیس ویژه تربیت مربی را در کشور راه اندازی کند که این اقدام می‌تواند نقش تاثیرگذاری در حل مشکل کمبود معلم در کشور داشته باشد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha