فرزاد تیموری شنبه ۲۸ مرداد در نشست بررسی مسائل و مشکلات شهرداریهای تابعه شهرستان ملایر، با تأکید بر لزوم مشخص کردن محدوده بافت فرسوده شهرها تا پایان شهریور توسط شهرداران، اظهار کرد: ۱۰ شهرستان استان و یک شهر محدوده مصوب بافت تاریخی دارند و احیای بافت فرسوده باید توسط شهرداران با جدیت دنبال شود.
وی از بررسی کل پروندههای مربوط به کمیسیون ماده ۵ در سال ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: در سال گذشته هر شش ماه پروندهها صفر شد و بررسی پروندهها در سالجاری در هر سه ماه یکبار مطرح و رأی داده میشود.
تیموری مطرح کرد: با تشکیل قرارگاه صدور اسناد ثبتی، برای ۹۹.۵ درصد از کل اراضی منابع طبیعی استان سند تک برگی صادر شد.
وی با بیان اینکه شهرداران باید مغایرتهای موجود در پروندهها را بررسی و تکمیل کنند، اظهار کرد: شهرداران، بخشداران، ائمه جمعه و شوراهای اسلامی باید اطلاعرسانی لازم را نسبت به سنددار کردن املاک و ابنیهها انجام دهند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان با تأکید بر اینکه پروندههای ارجاعی به کمیسیون ماده ۵، باید سند داشته باشند، گفت: پهنههایی که نیاز به تغییر کاربری دارند، باید با مسئولیت شهرداری انجام شود. تمام توان کشور سنددار شدن اراضی طی چهار سال بوده و در این زمینه عزم جدی داریم و یک تکلیف است.
وی با اشاره به مشخص شدن سهم بازآفرینی شهری در طرح نهضت ملی مسکن، تأکید کرد: با مشارکت مردم باید وضعیت بافت های فرسوده را از نظر ایمنی ارتقاء دهیم.
تیموری اجرای طرح نهضت ملی مسکن را یکی از اولویتهای مهم استان همدان خواند و افزود: مشاور در حال انجام کار است و در بسیاری از شهرهای استان به ویژه ملایر و شهرهای تابعه آن زمین برای الحاق توافق شده است.
وی از تأمین زمین برای الحاق به شهر زنگنه به تعداد کافی خبر داد و گفت: با توجه به تقاضای افزایش زمین برای نهضت ملی مسکن در زنگنه، براساس تعداد متقاضی و جمعیت، در بازنگریها باید به دنبال اضافه شدن زمین باشیم.
تیموری تصریح کرد: در حوزه ارائه خدمات مورد نیاز مسکن مهر، بخش زیادی توسط دستگاههای متولی انجام شده و برای اجرای باقی خدمات، اختیار با دستگاه متولی خاص خواهد بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان در پایان از پرداخت ۱۵۴۰ میلیارد ریال در قالب قیر رایگان به شهرداریهای تابعه ملایر خبر داد.
فرماندار ویژه ملایر نیز نهضت ملی مسکن را یکی از مهمترین پروژههای شاخص این شهرستان برشمرد و تصریح کرد: در فاز نخست ۵۱۵ هکتار به شهر ملایر الحاق خواهد شد و الحاق ۴۲ هکتار در شهر سامن، ۲۲ هکتار در اسلامشهر آقگل، ۳۰ هکتار در شهر جوکار و دو زمین ۳۰ هکتاری در شهر زنگنه در حال توافق است.
سلمان اسماعیلی به مجموعه اقدامات موفق شهرداریهای تابعه شهرستان اشاره و بیان کرد: فعالیتهای عمرانی از جمله محورهای قابل دفاع شش شهردار این شهرستان است و میلیاردها تومان پروژه در دست اجرا دارند.
وی طرح توسعه مجموعه تفریحی تپه مصلی سامن، طرحهای بازآفرینی در محلههایی همچون شهید زرینی، هدایت آبهای سطحی و سیلابها، معبرسازی، توسعه فضای سبز شهری و اجرای پروژههای فرهنگی و آموزشی در محلههای کمتربرخوردار و حاشیه شهر را از دیگر اقدامات برشمرد و افزود: در مجموعه مسکن مهر ملایر یک مجموعه بزرگ فرهنگی احداث می شود.
اسماعیلی اجرای نهضت آسفالت را از جمله این اقدامات دانست و گفت: امسال اجرای نهضت آسفالت نسبت به سال گذشته بیش از ۲۶۰ درصد رشد داشته و امسال ۳۰۰۰ میلیارد ریال آسفالت اجرا شد.
وی اجرای این حجم از نهضت آسفالت را بیسابقه و یک اقدام تاریخی خواند و افزود: در طول انقلاب حتی یک متر آسفالت در روستای پیهان اجرا نشده بود و امسال ۵۰۰۰ مترمربع آسفالت در این روستا اجرا شد.
اسماعیلی ملایر را شهر جشنوارهها خواند و یادآور شد: برگزاری جشنواره مبلمان منبت در نقاط مختلف شهرستان با استقبال بینظیر مردم قابل تقدیر است.
فرماندار ویژه ملایر از تکمیل مجموعه تفریحی و توریستی مینیوُرلد در دولت سیزدهم با تلاش شهرداری خبر داد و خاطرنشان کرد: بزرگترین آبنمای کف خشک در این مجموعه در دست اقدام است.
وی ضمن اشاره به تهیه و تدوین اطلس سرمایهگذاری شهرستان گفت: در این زمینه جزو نخستین شهرها هستیم و هفته دولت پروژه سیتی برندینگ و راهنمای جامع گردشگری رونمایی خواهد شد.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه شهرداران منظومه تجاری تعریف کردند، یادآور شد: در این راستا مجتمع تجاری مبل منبت، پروژه تجاری راستان، شهر لوازم خانگی و دیگر پروژههای تجاری در دست اقدام است.
انتهای پیام
نظرات