«سعید جاودان سیرت» در جمع خبرنگاران افزود: با اشاره به اینکه با شرکت آوای سلامت برای خدمات دهی به نیروهای شرکتی و حراستی قرارداد منعقد کردهایم، افزود: با این کار خدمات دهی به مجموعه علوم پزشکی نیروهای شرکتی و حراستی تسریع میشود، جلوی حیف میلها و بیعدالتیها و نقض قانون گرفته شده و همچنین با پرداخت به موقع حقوق این مجموعه امید آفرینی ایجاد میشود.
وی اظهارکرد: در این دانشگاه چند نفر از یک خانواده حق سایرین را پایمال کردند و ما برای جلوگیری از حیف و میل ها با شرکت آوای سلامت قرارداد بستهایم تا از جذب چند نفر نیرو از یک خانواده و فامیل از سوی یک شرکت خدماتی در دانشگاه جلوگیری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص کیفیت فعالیت دندانپزشکان در سطح استان به خصوص شهر یاسوج خاطرنشان کرد: در همه حوزهها از جمله دندانپزشکی، مطبها، کلینیکها، درمانگاهها، سونوگرافیها و فیزیوتراپیها نظارت و بازرسی داریم و متخلفان به تعزیرات حکومتی معرفی شده، جریمه می شوند و در کمیسیون ماده ۲۰ گاهاً برخورد میشود اما رسانهای نمیشود.
جاودان سیرت در خصوص وضعیت بیمارستان شهر «پاتاوه» تصریح کرد: با ساخت بیمارستان «پاتاوه» در سفر دوم رئیسجمهور توافق حاصل نشد اما در جلسه نهایی با حضور معاون اول و معاون اجرایی رئیس جمهور، مقام عالی وزارت و استاندار یک درمانگاه با مرکز جامع سلامت همراه با کلینیک مورد تایید قرار گرفت که در آینده بتواند به بیمارستان ۳۲ تخت خوابی توسعه یابد.
وی با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد بدلیل سقوط بالگرد هم اکنون اورژانس هوایی ندارد، ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد کوهستانی است که رایزنیهای با اورژانس کشور در این خصوص انجام دادهایم و اورژانس نیز پیگیر موضوع است امیدواریم با پیگیریهای صورت گرفته بتوانیم از بالگرد اورژانس هوایی برای امدادرسانی در استان استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به کمبود پایگاه اورژانس در سطح شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در شهر یاسوج هم اکنون ۶ پایگاه اورژانس وجود دارد در حالی که این شهر باید ۱۲ پایگاه اورژانس داشته باشد و در صورت تامین اعتبار این مشکل رفع خواهد شد.
جاودان سیرت عنوان کرد: تا قبل از دولت سیزدهم ۴۷ پایگاه اورژانس در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود داشت که هم اکنون این تعداد به ۵۲ پایگاه افزایش یافته است.
وی در رابطه با حضور نیافتن پزشکان زنان زایمان بر بالین بیماران و انجام امور بیماران توسط دستیاران و پرستاران بیمارستان امام سجاد یاسوج اظهار کرد: این بیمارستان آموزشی و درمانی است در چنین بیمارستانهایی از توان دست نیروهای دستیار و پزشک در حال آموزش استفاده میشود و معمولاً خط مقدم درمان هستند، منتهی به این معنا نیست که پزشکان متخصص بر بالین بیمار حاضر نشوند و در همین راستا شورای عالی نظارت بر درمان استان تشکیل شده است و به صورت هفتگی و روزانه نظارت می شود و امیدواریم که این وضعیت مطلوبتر شود.جاودان سیرت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ضریب اشغال تخت در بیمارستان امام خمینی(ره)دهدشت از میانگین کشوری بالاتر است به طوری که ظرفیت این بیمارستان ۱۶۳ تخت است اما تا ۲۲۰ تخت در این بیمارستان اضافه شده و خدمات ارائه می شود.
جاودان سیرت با بیان اینکه مصوبه دور اول سفر رئیس جمهور مبنی بر الحاق ۱۰۰ تخت به این بیمارستان در دور دوم سفر رئیس جمهور به یک بیمارستان ۲۵۰ تخت خوابی تبدیل شده و کارهای اولیه آن در حال انجام است، افزود: به محض تخصیص اعتبار لازم عملیات اجرایی این بیمارستان آغاز میشود.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات درمانی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد نبود بخش ویژه قلب است که در این خصوص پیگیر هستیم و در تلاشیم از ظرفیت خیرین هم استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در مورد برخورد با بخش رادیولوژی و سونوگرافی درمانگاه فرهنگیان یاسوج تصریح کرد: از جمله دلایل برخورد با این بخش این بود که این بخش مسئول فنی ندارد و بعنوان یک بخش دولتی تعرفه بخش خصوصی را میگیرد که البته پیگیر هستیم این مسئله حل و فصل شود.
جاودان سیرت در رابطه با مرگ دو مادر باردار طی روزهای اخیر در زایشگاه بیمارستان امام سجاد یاسوج ادامه داد: یکی از بهترین بیمارستانهای حوزه مادر و کودک بیمارستان امام سجاد است، هیچ پزشک و پرستاری دوست ندارد که بیمارش از بین برود، در همین زایشگاه بیماری داشتهایم که وقتی وارد زایشگاه بیمارستان شد دچار تشنج میشود بچه در حال از بین رفتن بود اما همزمان توسط کادر درمان هم در حال احیا بود و هم سزارین میشود مادر و کودک به سلامتی بیمارستان را ترک میکنند.
وی عنوان کرد: در سفر دوم رئیس جمهور به استان برای هر کدام از بیمارستانهای شهرهای لنده، چرام و سی سخت ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است که فاز اول این بیمارستانها تکمیل شده و فاز دوم آنها در حال به مناقصه گذاشتن است.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: دو مرکز ام آر آی در شهر یاسوج فعال هستند و مراجعه کنندگان زیادی دارند،مرکز ام آر آی گچساران با نقص فنی مواجه شد و قطعاتی از دستگاه آن خراب شد که پیگیر رفع نقص و راه اندازی آن برای خدمات رسانی به مردم هستیم.
انتهای پیام
نظرات