خلیل اقتصادی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه مدیریت جهادی باید با پیوست عدالت در تمام ابعاد حکمرانی همراه باشد، اظهار کرد: مردم محوری، پرهیز از خوی اشرافی گری و مبارزه بی امان با فساد از اولویتهای یک مدیر انقلابی است.
او با بیان اینکه قلب بیانیه گام دوم انقلاب ایجاد امید در جامعه است، بر لزوم حفظ وحدت و امیدآفرینی در جامعه تاکید کرد.
وی، انقلابی گری و وحدت را دو شاخصه اصلی بیانیه گام دوم انقلاب عنوان کرد و گفت: براساس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت لازمه تحول در شهرستان بزرگ داراب است، چرا که تجربه ثابت کرده هرجا مسئولین با وحدت رویه و وفاق و همدلی در راستای رفع معضلات ومشکلات مردم قدم برداشتند، موفق عمل کرده و راه را بروی دشمنان قسم خورده ملت ایران را بستند.
سرپرست فرمانداری ویژه داراب خاطرنشان کرد: درب اتاق فرماندار برروی همه آحاد مردم شریف شهرستان شهری و روستایی باز است و با افتخار اعلام میکنم دست کسانی که حاضر به سرمایهگذاری و تحقق شعار سال در امر تولید و اشتغال باشند را میبوسم.
عقب ماندگیهای توسعهای در داراب غم انگیز است
اقتصادی اضافه کرد: هرچند در سالهای گذشته خدمات ارزشمندی در شهرستان بزرگ داراب ارائه شده اما عقب ماندگیها در شهرستان منتسب به امام حسن مجتبی (ع) در زمینههای مختلف از جمله، صنعت و ایجاد مراکز و بنگاههای تولیدی بسیار نگران کننده و غم انگیز بوده والحق والانصاف در خور شان این شهرستان و مردم همیشه در صحنه آن نیست.
او ابراز امیدواری کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل خدادادی و طبیعی و زیر ساختهای موجود و همچنین با همت و عزم راسخ مسئولین در رفع موانع موجود و دعوت و حمایت از سرمایه گذاران بومی و غیر بومی میتوان بخش عمدهای از این عقب ماندگیها را جبران کرد.
اقتصادی تصریح کرد: طی مدت اخیر زمزمههایی به گوش میرسید که فرمانداری از این پس به دست فلان طیف یا گرایش سیاسی خواهد افتاد که همین جا صراحتا اعلام میکنم که فرمانداری متعلق به کل جمعیت ۲۰۰ هزار نفری شهرستان داراب بوده و شخص فرماندار هم خدمتگزار همه مردم است.
او ادامه داد: فرماندار نماینده دولت در شهرستان و مجری سیاستهای دولت است و براساس قانون و شرح وظایف خود عمل خواهد کرد.
در این مراسم ضمن قدردانی از فرهاد سعدی، خلیل اقتصادی به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه داراب معرفی شد.
انتهای پیام
نظرات