• چهارشنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402052515944

معاون علوم پزشکی شیراز خبر داد:

انجام خطرسنجی بیماری‌های قلبی برای بالای ۳۰ سال‌های فارس

انجام خطرسنجی بیماری‌های قلبی برای بالای ۳۰ سال‌های فارس

ایسنا/فارس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که برنامه خطرسنجی ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی به عنوان یکی از عوامل مهم موثر بر آمار فوت، برای جمعیت بالای ۳۰ ساله‌های فارس اجرایی شده است.

دکتر عباس رضائیان‌زاده چهارشنبه ۲۵ مرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به تاثیر بیماری‌های غیرواگیر بر کیفیت زندگی افراد و توسعه اقتصادی کشورها، لزوم اجرای برنامه‌های اثرگذار در پیشگیری، تشخیص به موقع و کنترل این بیماری‌ها، به ویژه در گروه‌های هدف، تاکید کرد.

او افزایش بار بیماری‌های غیرواگیر در خانواده‌ها و جوامع را متذکر شد و گفت: براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، سالانه ۴۱ میلیون نفر بر اثر بیماری های غیرواگیر جان خود را از دست می دهند که معادل ۷۱ درصد از کل مرگ و میرها در جهان است.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: بیماری‌ های قلبی و عروقی، بیشترین مرگ و میرهای ناشی از بیماری ‌های غیرواگیر را تشکیل می‌دهند و پس از آن سرطان‌ها، بیماری‌های تنفسی و دیابت قرار دارند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: یکی از مهم‌ترین راه‌های کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر، کنترل عوامل خطری بوده که منجر به ایجاد آنها می‌شود و کاهش مصرف دخانیات و الکل، حفظ سبک زندگی فعال و مصرف یک رژیم غذایی سالم از جمله این موارد است.

رضائیان‌زاده خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت بیماری های قلبی و عروقی، خطرسنجی بیماری های قلبی و عروقی یکی از راهکارهای مناسب در تخمین میزان احتمال بروز سکته های قلبی و مغزی طی ۱۰سال آینده است و به فرد کمک می کند تا با شناخت عوامل خطر ابتلا به این دسته از بیماری‌ها، آنها را کاهش دهد.

معاون بهداشت علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱، خطر سنجی سکته های قبلی و مغزی در یک میلیون و هفتاد هزار نفر از جمعیت بالای ۳۰ سال استان فارس انجام و پس از تعیین سطح خطر، مشاوره و پیگیری های لازم برای آنها انجام شد.

رضائیان‌زاده با اشاره به تاثیر بیماری‌های غیرواگیر بر کیفیت زندگی افراد و توسعه اقتصادی کشورها، گفت: افراد بالای ۳۰ سال می توانند برای انجام خطر سنجی سکته‌های قلبی و مغزی و دریافت مشاوره های تخصصی، در مناطق روستایی به بهورزان و در مناطق شهری به مراقبان سلامت مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha