محمدمهدی جامعی صبح امروز چهارشنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرکت خطوط لوله و مخابرات ایران منطقه شمال به شکل فرا استانی و به شکل منطقهای به عنوان یکی از چهار شرکت اصلی زیرنظر وزارت نفت عمل میکند، اظهار کرد: «انتقال» مهمترین و اصلیترین وظیفه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت بوده که در سطح کشور به ۱۲ منطقه تقسیم شده است.
وی با بیان اینکه انتقال بنزین، گازوئیل (نفتگاز) و نفت سفید از مبادی تولید تا مراکز پخش وظیفه ذاتی این شرکت است، ادامه داد: منطقه شمال شامل سه استان گلستان، مازندران و بخشی از تهران بوده که استان گلستان ۱۳۲ کیلومتر خطوط انتقال با لولههای قطر ۸ و ۱۰ اینچ دارد تا پس از انتقال به دو شهر گرگان و گنبدکاووس نیز عملیات توزیع آغاز میشود.
مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال تعداد نیروهای شرکت در گلستان را ۶۰ نفر در سه شیفت کاری برشمرد و افزود: در سال گذشته یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون لیتر فرآورده از طریق خط لوله شاهرود به استان گلستان منتقل شد.
وی انتقال به موقع، ایمن و بدون هیچ گونه حادثه را از وظایف سوخترسانی در سطح کشور عنوان و خاطرنشان کرد: سوخترسانی مسألهای عادی نیست و همکاران این شرکت به شکل تمام وقت در حال ارائه خدمات به هموطنان هستند و باید بگوئیم که تاکنون هیچ گونه کاستی در انتقال و توزیع نداشتهایم تا مردم احساس خطری در این زمینه داشته باشند و هرگونه شایعهای در این زمینه مردود است.
نگران حملات سایبری نیستیم
جامعی با تأکید بر اینکه میزان و شکل توزیع بر اساس ظرفیت مصرف و نیاز در مناطق مختلف استان انجام میشود، اضافه کرد: نه تنها استان گلستان، بلکه استانهای شمالی تاکنون هیچگونه مشکلی را در حوزه توزیع نداشتهاند و در حال حاضر همه ظرفیت ذخیرهسازی سوخت در استان استفاده شده و تکمیل است.
وی در خصوص عملکرد و اقدامات شرکت در راستای پدافند غیرعامل، توضیح داد: سیستمی مخابراتی و پدافندی شرکت بسیار قوی بوده در مقابل حملات سایبری به سرعت و به شکلی دقیق عمل میکند که نگران اینگونه حملات نیستیم.
این مقام مسئول حفظ و نگهداری حریمهای خط لولههای انتقال را از حساسترین وظایف شرکت دانست و تصریح کرد: در برخی موارد مردم توجیه نیستند و فکر میکنند خط مذکور که با علائم مخصوص و آرم وزارت نفت مجزا شده، «شلنگ آب» است و به شکلی عجیب در حاشیه آن ساخت و ساز و یا کارهای عمرانی انجام میدهند.
وی اضافه کرد: در صورت آسیب دیدن این خط، فاجعهای غیرقابل تصور به وجود میآید و علاوه بر اینکه نباید هیچگونه ساخت و سازی در حاشیه این خطوط صورت بگیرد، نباید هیچگونه تردد و یا توقفی در حاشیه این خطوط هم انجام شود.
انتهای پیام
نظرات