• سه‌شنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402052415210
  • خبرنگار : 50310

مدیرکل استاندارد لرستان تاکید کرد؛

لزوم فرهنگ‌سازی استعلام استاندارد محصولات تولیدی

لزوم فرهنگ‌سازی استعلام استاندارد محصولات تولیدی

ایسنا/لرستان مدیرکل استاندارد لرستان با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی استعلام استاندارد محصولات تولیدی بین مردم، گفت: برای انجام استعلام می‌توانیم کد رهگیری ذیل علامت استاندارد روی محصولات را به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنیم.

وحید والی‌زاده مرادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: استاندارد مقوله‌ای بوده که روی فرهنگ و حتی صنعت تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: یک کد رهگیری ذیل نشان استاندارد روی هر محصولی وجود دارد که این کد به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ قابل پیامک است.

والی‌زاده مرادی افزود: یکی از کمک‌هایی که خبرنگاران می‌توانند در راه کنترل پروانه اصالت محصولات به ما کمک کنند، اشاعه همین موضوع بوده، ممکن است خیلی از محصولات دارای نشان استاندارد باشند ولی کد رهگیری نداشته باشند، همان کالا ممکن است کد رهگیری داشته ولی بعد از استعلام مشخص شود که اعتبار ندارد.

مدیرکل استاندارد لرستان تصریح کرد: یکی از ابزاری که ما در دست داریم و می‌توانیم به اصالت و کیفیت پروانه از لحاظ کیفی و استاندار بودن پی ببریم ارسال کد رهگیری به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ است که بای فرهنگ‌سازی شود.

وی بیان کرد: در فصل چهار قانون مجازات‌ها و جرایم طبق ماده ۴۵ قانون اگر کالایی استاندارد نباشد شاکی می‌تواند از طریق استاندارد یا حتی مستقیم اگر خسارت مالی یا جانی باشد قابل پیگیری است که الان پرونده‌هایی در این زمینه در دست اقدام داریم.

والی‌زاده مرادی ادامه داد: طبق ماده ۱۷ دو وظیفه داریم، جاهایی که سلامت و ایمنی بالایی دارند می‌توانیم ورود کرده و آزمون بگیریم و حتی اگر آن خدمت و تولید مربوط به یک دستگاه اجرایی باشد مطابق تبصره یک ماده سه می‌توانیم نظارت استصحابی داشته باشیم به عنوان مثال در بحث آب، قبل از سال از پنج نقطه استان نمونه‌برداری کرده و به صورت محرمانه به آزمایشگاه‌هامی‌فرستیم که به صورت عمومی در اختیار مقامات ارشد قرار می‌گیرد.

مدیرکل استاندارد لرستان افزود: هر ساله برنامه نظارت و کنترل بازار را داریم که هر ساله یک هدف برای ما تعیین می‌شود که سالانه ۶۰۰۰ بازرسی داشته باشیم که خروجی آن‌را به استان‌های دیگر می‌دهیم که آن‌ها نیز بدانند که چه کالای غیراستانداردی وارد بازار شده و در راه رفع بی‌کیفیتی آن به ما کمک کنند.

وی ادامه داد: ما برای خیلی از محصولات درجه‌بندی نداریم، برخی از واحدها ممکن است برای بالا بردن فروش محصول خود بالاترین سطح کیفی را رعایت کنند که این موضوع بستگی به دیدگاه واحدهای تولیدی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha