سرهنگ یوسف شاکری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: کلاهبرداران، قربانیان خود را با شیوه های مختلف متقاعد به خرید محصول و یا خدمات خود می کنند و در بعضی موارد که قیمت محصول آن ها در مقایسه با دیگر کالاها و شیوه های پزشکی بسیار پایین تر است، فرد را راضی به خرید می کنند.
وی گفت: این افراد در برخی موارد با اشاره به نتایج درمانی معجزه آسا و شگفت انگیز محصول، خریدار را فریب داده و از وی کلاهبرداری می کنند.
شاکری افزود: نوع دیگری از کلاهبرداری های درمانی مربوط به داروخانه های آنلاین جعلی است که به ارائه برخی داروهای بدون نسخه می پردازند.
وی ادامه داد: کلاهبرداری حوزه دارو و درمان هنگامی اتفاق می افتد که شما یک ایمیل یا سایر موارد تبلیغی را در مورد یک قرص، دارو یا سایر وسایل درمانی با نتایج شگفت انگیز مشاهده می کنید و این تقلب و کلاهبرداری شامل محصولات و خدماتی است که از دید مردم مجاز به نظر می رسند و می توانند جایگزین روش های درمانی و طبی باشند.
این مقام مسئول بیان کرد: در این گونه موارد باز پس گیری پول و پیدا کردن فروشنده ای که شما آن را از طریق اینترنت پیدا کرده اید و اطلاعات کاملی از آن در دست ندارید با تلاش و پیگیری کارشناسان پلیس فتا شناسایی می شوند.
وی تاکید کرد: خرید آنلاین محصولات و خدمات پزشکی و درمانی از افراد شیاد و کلاهبردار، علاوه بر این که باعث می شود محصولات و خدمات بی کیفیت، تقلبی و بلا استفاده دریافت کنید، شما را با این خطر مواجه می سازد که هنگام پرداخت آنلاین در سایت این افراد، ممکن است اطلاعات هویتی و کارت بانکی شما مورد سوءاستفاده قرار بگیرد و از حساب شما برداشت غیر قانونی صورت بگیرد.
رئیس پلیس فتای خراسان شمالی گفت: هزاران نوع از محصولات دارویی و بهداشتی تقلبی و بی کیفیت برای فروش از طریق تبلیغات اینترنتی، پیامکی، ماهواره ای و ... وجود دارد و مهم ترین عامل و بهترین توصیه برای این که گرفتار افراد سود جو و کلاهبردار نشویم این است که در موقع خرید این گونه محصولات بسیار دقت کنیم و با احتیاط عمل کنیم.
وی گفت: با توجه به افزایش کلاهبرداری های آنلاین از شهروندان انتظار می رود در صورت مشاهده هرگونه کلاهبرداری اینترنتی، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش"گزارش وب سایت های متخلف" گزارش کنند.
انتهای پیام
نظرات