روح الله سلگی امروز ۲۴ مرداد ماه در جلسه فعالان سازمان های مردم نهاد موسوم به یاریگران زندگی فعال در حوزه مواد مخدر مارندران گفت: استفاده از ظرفیت شبکه گسترده سازمان های مردم نهاد تحقق سیاست های پایدار دولت در کاهش مشکلات ناشی از مواد مخدر راشتاب می بخشد.
وی افزود: ساختار مردمی سازی مقابله با اعتیاد در قالب یاریگران زندگی به فرمانداران و دستگاههای اجرایی مازندران ابلاغ شد.
وی اجتماعی سازی مبارزه با اعتیاد را رویکرد محوری دانست وافزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر مازندران از حیث عملکردی در کشور اول شد.
جانشین استاندار در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران از سازمانهای مردم نهاد به عنوان حلقههای واسط بین دولت و مردم یاد کرد و افزود: سازمانهای مردم نهاد خارج از بروکراسی اداری حاکم بر دستگاههای اجرایی و فرهنگی میتوانند مشارکت مردمی را در امر ریشه کنی معضل اعتیاد نهادینه کنند.
وی با تاکید بر اهمیت تلاش برای نجات زندگی معتادان مواد مخدر اظهار کرد: نجات یافتگان از شر مواد مخدر باید با کمک سازمانهای مردم نهاد به دامان زندگی برگردند.
سلگی با اشاره به ظرفیت مجموعه تشکل یاریگران زندگی خاطرنشان کرد: توسعه این تشکل در دل روستاها، مدارس و دانشگاهها با به کارگیری نیروهای زبده، روحانیون و اقشار تحصیل کرده برای هم افزایی بیشتر در مسیر ریشه کنی معضل اعتیاد و بهبود شرایط زندگی نجات یافتگان از دام مواد مخدر در دستور کار قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: بزرگ ترین کمپ ترک اعتیاد شمال کشور با ظرفیت یک هزار نفر به زودی در مازندران به بهره برداری خواهد رسید.
سلگی از تدوین شیوه نامه اشتغال آفرینی برای معتادان بهبود یافته مازندران خبرداد و افزود: این طرح ابتکاری تاثیر زیادی در پاکسازی مارندران از شیوع اعتیاد خواهد داشت.
معاون استاندار مازندران با اشاره به روحیه مشارکت پذیری بالای مردم ابن استان افزود: فرهنگ سازی در مورد یاریگری مردم برای کنترل آسیب های ناشی از مواد افیونی نیازمند تلاش همگانی است.
سلگی با تجلیل از تلاشهای موثر مجموعه یاریگران زندگی در مازندران افزود: با همکاری مدیران و فرمانداران استان مشکلات تشکلهای مردم نهاد در فرآیند همکاری با دستگاههای اجرایی برطرف خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات