به گزارش ایسنا محمدصادق خیاطیان در رویداد همکاری فناورانه و خدمت رسانی به زائران اربعین، این رویداد را سرآغازی برای حوزه اربعین دانست که این حرکت با اثر بخشی بالاتری استمرار خواهد یافت.
وی ادامه داد: از زمانی که شرکتها به فکر تیمسازی بودند تاکنون اکوسیستم نوآوری کشور به اندازهای بزرگ شده است که در عرصههای مختلف نقشآفرینی میکند و امروز در این رویداد بینالمللی اعلام آمادگی برای رفع نیازها کرده است.
خیاطیان با بیان این که اکوسیستم نوآوری کشور روز به روز در حال بزرگتر شدن است، تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان را راهکاری برای تکمیل این زیست بوم دانست و یادآور شد: اگر فعالیت این شرکتها نبود، ما محصولات مورد نیاز کرونا را نداشتیم و به همت همین شرکتها بود که محصولاتی در حوزههایی چون نفت، گاز و سلامت و غیره که دارای وابستگی بودند، بومیسازی شدند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از این نقشآفرینی شرکتهای دانشبنیان با عنوان نقشآفرینی در حل مساله یاد کرد و یادآور شد: امروز نقشآفرینی این شرکتها در زندگی روزمره مردم وارد شده و مردم طعم شیرین آن را میچشند و شرکتهای دانشبنیان با ورود به حوزه تولید محصول و ارائه خدمات در حوزههای مختلف نقشآفرینی میکنند.
وی با اشاره به رویداد امروز در حوزه اربعین به عنوان یک رویداد کاملا مردمی، یادآور شد: ما معتقدیم شرکتهای دانشبنیان میتوانند پاسخهای مناسب فناورانه و نوآورانه به نیازهای موجود ارائه دهند.
خیاطیان خاطر نشان کرد: موکبها که با نیازهای اربعین آشنا هستند، میتوانند این نیازها را اعلام کنند تا این شرکتها پاسخهای مناسب برای آنها ارائه دهند.
وی تاکید کرد: درخواست دارم تا از کسانی که دل در گرو مردم دارند، از این زیست بوم مراقبت کنند؛ چرا که امروزه بعضا مشاهده میشود افرادی از سر بیاطلاعی حرفهایی میزنند که برای این زیست بوم دلسردکننده است و درخواست دارم حرف نزنیم و قلمی نزنیم که موجب دلسردی و ناامیدی شرکتهای دانشبنیان شود.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه دشمن بر روی یأسآفرینی بهویژه برای نخبگان برنامهریزی کرده است، یادآور شد: دشمن با پهن کردن فرش قرمز سعی در جذب نخبگان دارد و سعی دارد تا دستاوردهای این شرکتها نادیده گرفته شود، ولی شرکتهای دانشبنیان نشان دادند که فعالیت آنها بسیار گسترده است و به نظر من موضع دولت مشخص است.
خیاطیان ادامه داد: وقتی قانون جهش تولید در دولت گذشته به دستور دولت متوقف شد و زیر بار هزینههای آنها نرفت، اما دولت سیزدهم آن را به تصویب رساند و رییسجمهوری نیز سفیر دانشبنیانها در سفرهای خارجی است.
انتهای پیام
نظرات