• دوشنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۱:۳۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402052314032
  • خبرنگار : 50598

استاندار خبر داد:

راه اندازی ستاد نظارت و پیگیری مردمی در استان مرکزی

راه اندازی ستاد نظارت و پیگیری مردمی در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: به زودی ستاد نظارت و پیگیری مردمی در استان آغاز به کار می‌کند تا مردم بتوانند چشم‌ دولت و دستگاه‌های اجرایی باشند، نفرات اصلی این ستاد طی چند روز آینده معرفی خواهند شد تا هم افزایی بیشتری بین دولت و تشکل‌های مردمی شکل بگیرد.

فرزاد مخلص الائمه، ۲۲ مرداد در نشست مشترک امور اجتماعی، فرهنگی، زنان و خانواده و تشکل‌های مردم نهاد استان، خطاب به نمایندگان تشکل های استان که در این جلسه حضور داشتند، اظهار کرد: چنین جلساتی بی‌تردید مثمرثمر است و در مجموع، همه نکاتی که در این جلسه گفته شد نکات مفیدی بود. با اطمینان به شما می‌گویم که مسئولان دستگاه‌های اجرایی در مواجهه با گروه‌های مردمی و میدانی، حتما به لحاظ وجدان خود تسلیم هستند اما اینکه در مقام عمل چه کاری باید انجام دهند جای تأمل و نقد دارد و در جاهایی نیز که نواقصی وجود دارد به دلیل ضعف در اطلاع رسانی تشکل ها و دستگاه‌هاست که باید برطرف شود.

وی با بیان اینکه نقطه آغازین پیشرفت، آرمان خواهی است که در بیان تک تک شما موج می‌زند گفت: پیشرفت، تنها با امید به وجود می‌آید. آینده مطلوب یا آرمانی یعنی آینده‌ای که به سمتش حرکت می‌کنیم که این حرکت را پیشرفت می‌نامیم که تنها با امید میسر می‌شود و نقطه مقابل پیشرفت، مرگ است. سلطه رسانه‌ای غرب تمام تلاشش را برای کور کردن همه نقاط امید در همه اقشار انجام می‌دهد تا مرگ پرشتاب جامعه صورت بگیرد.

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم دولت بدون توقف و تعطیلی است، ادامه داد: در سال گذشته تمام مدیران کل استانی ۷۷۰ سفر شهرستانی داشته اند.

مخلص الائمه افزود: دستور رئیس جمهور است که ما حتی اگر موجب و به وجود آورنده مشکلات کشور هم نبوده باشیم، موظف به پیگیری و حل مسائل و مشکلات کشور هستیم. شاید نتوانیم ‌همه مشکلات را حل کنیم اما این تعهد را داده‌ایم که حتی یک ساعت هم توقف در حل مشکلات نداشته باشیم. ما نیز متقابلا انتظار داریم همه مردم به خصوص نخبگان جامعه، مسائل ما را درست درک کنند. البته که مسائل به یکدیگر وابسته هستند و به صورت یک نظام واره هستند و باید به این صورت به مسائل نگاه کنیم.

استاندار مرکزی افزود: در لایه آشکار همه پذیر جامعه اختلاف نظری نیست چراکه همه آن را می‌بینند و قدرت تحلیل دارند. اصل کار، لایه‌های عمیق جامعه است که مطلقا به لحاظ شکل و ابعاد، هیچ شباهتی به لایه آشکار ندارند چراکه قابل مشاهده نیستند و تنها می‌توان درباره لایه‌های پنهان، برآورد و تخمین کرد. برآورد اشتباه نیز منجر به تصمیم اشتباه خواهد شد و ما از شما می‌خواهیم که برای برآورد و تخمین و تحلیل لایه‌های پنهان و پیچیده موضوعات و پدیده‌های اجتماعی به ما کمک کنید.

وی با بیان اینکه نقش تشکل‌های اجتماعی در تحلیل لایه‌های پنهان جامعه است: اضافه کرد: موضوعاتی مثل تورم و حجاب را همه می‌بینند ولی اگر لایه‌های عمیق این موضوعات را تحلیل نکنیم، هرگز نخواهیم توانست‌ برنامه ریزی کنیم و تصمیم درست بگیریم.

استاندار مرکزی در رابطه با حضور و عدم حضور تشکل‌ها در کارگروه‌ها و کمیسیون‌های استان تصریح کرد: مسئولیت بالغ بر ۱۰۰ کمیسیون با استانداری است و برای هماهنگی بین بخشی دستگاه‌ها، این کمیسیون‌ها و کارگروه‌ها ضروری است و در همه جای دنیا نیز این کارگروه‌ها وجود دارند. حضور تشکل‌ها در جلسات کارگروه‌ها هیچ محدودیتی ندارد و این کار باید انجام شود.  

استاندار مرکزی با اشاره به تأسیس بنیاد بین‌المللی کربلایی کاظم ساروقی و دعوت از همه صاحب نظران برای حضور در این بنیاد، افزود: ما به لحاظ تعداد مشاور و قوانین سازمانی محدودیت داریم و نمی‌توانیم مشاوران زیادی داشته باشیم. داشتن مشاور یک تعریفی دارد و آن چیزی که شما در نظر دارید، پیگیری و نظارت است که ما راه جایگزینی برای این موضوع در نظر گرفته‌ایم.

وی ادامه داد: ما دستیار مردمی سازی دولت داریم که وظیفه‌اش ارتباط با لایه‌های مردمی و تشکل‌هاست. هم چنین در حال راه اندازی ستاد نظارت و پیگیری مردمی هستیم تا مردم بتوانند چشم‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشند که مرتبط با حوزه تشکل‌هاست. نفرات اصلی این ستاد طی چند روز اینده معرفی خواهند شد تا هم افزایی بیشتری شکل بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه‌ تشکل‌ها باید مطالبات خود را در اوج داشته باشند، گفت: از سال ۹۵ تا ۱۴۰۰ مجموع بودجه عمرانی استان مرکزی ۳۲۰۰ میلیارد تومان بوده اما در سال گذشته، مجموع بودجه عمرانی استان ۳۴۰۰ میلیارد تومان بوده و امسال مطمئنا این عدد بیشتر خواهد شد و این نشانگر تفاوت مدیران دولت سیزدهم با مدیران پیشین است.

وی با اشاره به فعال بودن ساخت ۱۳۸ پروژه سلامت در استان اظهار کرد: بر خلاف انتظار خود ما این پروژه‌ها از زمان بندی جلوتر هستند و نمونه آن، پروژه بسیار مدرن و مجهز زنان و زایمان اراک است. اگر پروژه‌ها به روال قبل از دولت سیزدهم می‌خواست انجام پذیرد سالیان سال طول می‌کشید که نمونه آن پروژه پل شهدای سنجان بود که با روال عادی تا سال ۱۴۲۵ طول می‌کشید اما سال گذشته با حرکتی جهادی در بهمن ماه به بهره برداری رسید.

استاندار مرکزی با اشاره به فعالیت ۹۸ پروژه فعال راهداری در استان مرکزی تصریح کرد: این پروژه‌ها به اندازه تمام پروژه‌های هشت سال گذشته راهداری استان است. حرکت کُند قبل از دولت سیزدهم در همه حوزه‌ها از جمله خودروسازی منجر به مشکلات انباشته و تورم و بدهی‌های گسترده شد.

مخلص الائمه با تاکید بر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها گفت: هر ساله عدد قابل توجه ۱۵ هزار نفر فارغ التحصیل ارشد و دکتری در استان داریم و باید از این ظرفیت استفاده شود، اگر از این افراد استفاده نشود یعنی دانشگاه هیچ اثری در جامعه ندارد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه، فعالان تشکل‌ها، نظرات و انتقادات خود را در رابطه با حوزه‌های تخصصی خود بیان کردند و در پایان از تشکل‌های برتر استان مرکزی تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha