• یکشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۲۷
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1402052213922
  • خبرنگار : 71664

اختتامیه رویداد «جهاد رسانه‌ای؛ روایت امید و پیشرفت»-۲

احداث مرکز «نخستی‌سانان» تا پایان سال در جهاد دانشگاهی

احداث مرکز «نخستی‌سانان» تا پایان سال در جهاد دانشگاهی

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان این که مرکز «نخستی‌سانان» توسط جهاد دانشگاهی تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود، اظهار کرد: این مرکز بر روی مغز انسان تمرکز می‌کند. مرکزهای محدودی در جهان وجود دارند که در این خصوص فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن مسلمی نائینی در رویداد «جهاد رسانه‌ای؛ روایت امید و پیشرفت» که عصر امروز، یکشنبه ۲۲ مرداد در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری برگزار شد، تصریح کرد: آیه «نون و قلم» در قرآن بیانگر جایگاه قلم و خبرنگار است‌

وی با بیان اینکه دو خبرنگار در کاروان امام حسین (ع) حضور داشتند، اظهار کرد: اگر این افراد نبودند، ماجرای کربلا روایت نمی‌شد. حضرت زینب(س) و حضرت امام سجاد(ع) با موقعیت شناسی توانستند یزید را رسوا کنند و ظلم به اصحاب امام حسین(ع) را بازگو کردند. 

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه ۱۶ مرداد سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی بود، توضیح داد: زبان من در قبال دستاوردهای جهاد دانشگاهی قاصر است. مقام معظم رهبری همواره کارهای جهاد دانشگاهی را ستوده‌اند. من از شما، مدیران و بازنشستگان جهاد دانشگاهی برای کارهای بزرگ قدردانی می‌کنم.

وی با بیان اینکه یکی از ثمرات فرهنگی جهاد دانشگاهی را باید خبرگزاری دانشجویان ایران برشمرد، اظهار کرد: پیش از تشکیل ایسنا، ایرنا تنها خبرگزاری کشور بود. ایسنا از پرمخاطب‌ترین خبرگزاری‌های کشور است. از بدو تاسیس خبرگزاری تا به امروز، کارهای بزرگی در ایسنا شکل گرفته است. کار بزرگی که در این خبرگزاری شکل گرفه این است که این خبرگزاری دانشجویی است و سپس خبرنگاران حرفه‌ای تربیت کرده است. من می‌خواهم که ایسنا به همین نحو باقی بماند.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه استکبار جهانی و کشورهای اروپایی با شعار آزادی بیان و بی‌توجهی به حقوق دیگران به خود اجازه می‌دهدند که عده‌ای جیره‌خوار کتاب آسمانی مسلمانان را بسوزانند، گفت: خبرنگاران نقش پررنگی در این راه دارند و با حضور خود می‌توانند تاریخ‌سازی داشته باشند و این مساله را روشن و تبیین حقیقت کنند.

وی ادامه داد: دشمن پس از جنگ نظامی و ترور به جنگ شناختی و ترکیبی روی آورده است. خبرنگاران می‌توانند جهاد تبیین کنند و با ایجاد محیط امیدآفرین به مسؤولیت خود عمل کند. شهید بهشتی، معتقد است که انقلاب با افسردگی تضمین نمی‌شود، اما با نشاط و امید تضمین می‌شود. 

دکتر مسلمی با بیان اینکه امید و پیشرفت نسبت مستقیم دارند، افزود: اگر خواهان تمدن نوین اسلامی هستیم، باید به این مؤلفه‌ها توجه کنیم. ایمان، امید و اعتماد به جوانان مورد تاکید مقام معظم رهبری است و این موارد در شعار سال جهاد دانشگاهی لحاظ شده است. 

وی با بیان اینکه مرکز «نخستی‌سانان» به همت پژوهشگاه رویان توسط جهاد دانشگاهی تا پایان سال تاسیس می‌شود، اظهار کرد: این مرکز بر روی مغز انسان تمرکز می‌کند. مرکزهای محدودی در جهان وجود دارند که در این خصوص فعالیت می‌کنند. راه‌اندازی این مرکز سبب می‌شود که دانشمندان از دیگر کشورها به ایران بیایند و در این خصوص کار کنند. با احداث این مرکز نه تنها از مهاجرت جلوگیری می‌کنیم، بلکه دانشمندان دیگر کشورها را جذب می‌کنیم.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه خبرنگارانی در راه اطلاع‌رسانی جان خود را از دست داده‌اند، تصریح کرد: یاد شهید محمود صارمی را گرامی می‌دارم. ایسنا، ایکنا، سیناپرس و بازار کار به عنوان چهار خبرگزاری جهاد دانشگاهی هستند. خبرگزاری ایکنا به ۲۱ زبان زنده دنیا فعالیت قرآنی می‌کند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha