• یکشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402052213415
  • خبرنگار : 71661

کهولت سن بایدن مایه نگرانی اکثر دموکرات‌های آمریکایی است

کهولت سن بایدن مایه نگرانی اکثر دموکرات‌های آمریکایی است

نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که دموکرات‌های آمریکا نسبت به کهولت سن جو بایدن و عملکرد او در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا نگران هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری نیوزویک، نتایج نظرسنجی تازه «ردفیلد و ویلتون استراتجیز» نشان می‌دهد که اکثر دموکرات‌های آمریکا «نگران» توانایی جو بایدن، رئیس‌جمهوری این کشور در سن ۸۰ سالگی هستند.

جو بایدن مسن‌ترین رئیس‌جمهوری تاریخ آمریکاست و حالا به دنبال پیروزی مجدد در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور است که در ۲۰۲۴ برگزار خواهد شد. اگر او پیروز شده و چهار سال در قدرت بماند، در پایان دومین دوره ریاست‌جمهوری خود ۸۶ ساله خواهد بود.

این نظرسنجی نشان داد که گرچه اکثر طرفداران بایدن نسبت به کهولت سن او نگران هستند، اما توافق نظری درباره این مسئله که آیا افزایش سن او مانع از ریاست‌جمهوری‌اش می‌شود، وجود ندارد.

این نظرسنجی در پنجم و ششم ماه اوت و با شرکت ۱۵۰۰ رأی‌دهنده آمریکایی برگزار شد.

در این نظرسنجی از شرکت‌کنندگان سؤال شد که «با توجه‌ به سن جو بایدن، تا چه حد نسبت به توانایی او برای اداره امور کشور نگران هستید؟»

در میان ۶۰۹ شرکت‌کننده دموکرات، ۲۱ درصد بسیار نگران، ۲۳ درصد تا حدی نگران و ۳۱ درصد کمی نگران بودند که مجموعاً نشان می‌دهد که ۷۵ درصد از دموکرات‌های آمریکا نگران افزایش سن بایدن هستند.

میان تمام ۱۵۰۰ رأی‌دهنده که طرفداران تمامی احزاب را شامل می‌شود، ۴۴ درصد نگران تأثیر کهولت سن بایدن بر توانایی او برای اداره آمریکا بوده، ۱۷ درصد تا حدی نگران بوده و ۲۱ درصد کمی نگران بودند.

در این نظرسنجی همچنین از شرکت‌کنندگان سؤال شد که با گزاره «جو بایدن بیش از حد برای ریاست‌جمهوری آمریکا پیر است» تا چه حد موافق یا مخالف هستند.

۲۰ درصد از دموکرات‌ها کاملاً موافق و ۲۲ درصد موافق بودند. اما ۱۴ درصد از حامیان جو بایدن اعلام مخالفت و ۱۷ درصد اعلام مخالفت شدید کردند. ۲۴ درصد هم اعلام کردند که نه موافق هستند و نه مخالف.

۴۳ درصد از مجموع شرکت‌کنندگان به‌شدت با این گزاره که بایدن برای ریاست‌جمهوری پیر شده کاملاً موافق بودند و ۱۹ درصد موافق بودند. ۱۸ درصد هم نظری نداشتند. در مجموع هشت درصد از شرکت‌کنندگان با این گزاره مخالفت کردند و ۹ درصد مخالفت شدید داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha